ΠΑΟΚ

Καμπάνης: "Νηστικό αρκούδι... δεν περπατάει"

Καμπάνης: "Νηστικό αρκούδι... δεν περπατάει"
Γιάννης Καμπάνης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Καμπάνης με δηλώσεις του ξεκαθαρίζει ότι αν επανέλθει για τον ΠΑΟΚ θα το κάνει με άλλους όρους, σχολίασε τη μέτρια απόδοση των παικτών στα πλέι οφ και τόνισε ότι θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα η υπόθεση Σαββίδη.

Μετά την επιστολή που έστειλε το μεσημέρι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Καμπάνης επανήλθε με διευκρινιστικές δηλώσεις στο "Αθλητικό Metropolis".

Ο γνωστός εφοπλιστής ξεκαθάρισε ότι αν επανέλθει στο ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υπάρξει μία νέα τάξη πραγμάτων στις διαπργαματεύσεις, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν επηρεαστεί από τα οικονομικα΄προβλήματα της ομάδας.

Συγκεριμένα, δήλωσε:

Για την επιστολή του: " Νομίζω είναι σαφέστατη στο περιεχόμενό της. Αν επανέλθω θα έχουμε νέα τάξη πραγμάτων. Θα υπάρχουν άλλα δεδομένα στη διαπραγμάτευση".

Για τις συζητήσεις της ΠΑΕ με τον Ιβάν Σαββίδη: " Δεν έχω εικόνα για την περίπτωση Σαββίδη... Γνωρίζω, όμως, τι θα γίνει. Το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: " Πηγαίνει πάρα πολύ καλά η ομάδα. Ο αυριανός αγώνας είναι καθοριστικός. Την είδα με την ΑΕΚ, μπορεί να παίξει και καλύτερα. Νομίζω ισχύει ότι νηστικό αρκούδι.... δεν περπατάει. Οι παίκτες είναι επηρεασμένοι από τα οικονομικά προβλήματα. Δεν είμαι επηρεασμένος από την καθόλου ευγενική υποδοχή που μου έκαναν, όταν ήρθα την προηγούμενη φορά στην Τούμπα, αλλά δύσκολα θα έρθω πάλι να τη δω στα πλέι οφ, γιατί έχω υποχρεώσεις με τις δουλειές μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ