ΠΑΟΚ

Συνάντηση με Στουρνάρα αλλά και Σαμαρά

Συνάντηση με Στουρνάρα αλλά και Σαμαρά

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της για το ραντεβού που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης με τον Γιάννη Στουρνάρα αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά

Οπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Ιβάν Σαββίδης εκτός της συνάντησης με τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα βρέθηκε και με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρει:

" Συναντήσεις είχε σήμερα στην Αθήνα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Στις δύο συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Σαββίδης συζήτησε το θέμα των χρεών της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προς το ελληνικό δημόσιο.

Ενημερώθηκε για τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης γύρω από το θέμα των χρεών των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών, καθώς όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια των επαφών η οποιαδήποτε ρύθμιση θα ευνοήσει το σύνολο των ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών.

Ο κ. Σαββίδης θα παραμείνει σήμερα στην Αθήνα και αύριο θα μεταβεί στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ