ΠΑΟΚ

"Συμβιβαστική λύση και όχι όλα τα λεφτά"

"Συμβιβαστική λύση και όχι όλα τα λεφτά"
INTIME SPORTS

Τι λέει ο Σανθ Χακόμπο στο περιβάλλον του μετά την συνομιλία που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη και γιατί φαίνεται πως σύντομα θα βρεθεί λύση στο θέμα της λύσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σανθ Χακόμπο την Δευτέρα συζήτησε με τον Αγγελο Αναστασιάδη για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και από την πλευρά του Ισπανού επιβεβαιώνεται ότι αποδέχτηκε με θετικό τρόπο την κίνηση του Ελληνα προποπονητή να του μιλήσει ξεκάθαρα (σ.σ. θυμίζουμε πως ο Αναστασιάδης τού είπε πως το καλύτερο για τις δύο πλευρές είναι να βρει μια άλλη ομάδα για να παίξει).

Αυτό ωστόσο που διευκρινίζει ο ίδιος ο παίκτης στο περιβάλλον του είναι πως δεν ισχύει τα όσα κυκλοφόρησαν σχετικά με το ότι ζητά όλο το συμβόλαιό του για να... χωρίσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά τονίζει πως θέλει μια συμβιβαστική λύση με τον "Δικέφαλο" έτσι ώστε να επέλθει το διαζύγιο και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

" Θέλω συμβιβαστική λύση και όχι όλα τα λεφτά", είναι αυτό που λέει ο Χακόμπο, ο οποίος από την στιγμή που δεν ζητά όλο το συμβόλαιό του, φαίνεται πως είναι ευκολότερο το επόμενο διάστημα να υπάρχει εξέλιξη για το θέμα της λύσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ