ΠΑΟΚ

Συμφωνία Σαλπιγγίδη, Ζαγοράκη για καλοκαιρινό ραντεβού

Συμφωνία Σαλπιγγίδη, Ζαγοράκη για καλοκαιρινό ραντεβού
INTIME SPORTS

Ο Σαλπιγγίδης ενημέρωσε τον Ζαγοράκη ότι κάνει αποδεκτό το αίτημα για παραμονή του στην ομάδα με νέους όρους, όμως, παρέπεμψε την τελική συζήτηση στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως γνωστόν, πριν από μερικές ημέρες, μέσω Βρύζα - Κωνσταντινίδη, διεμήνυσε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ότι επιθυμεί να επεκτείνει άμεσα τη συνεργασία της με τον "Δικέφαλο" και να αποτελέσει έναν από τους παίκτες που θα στηριχθεί πάνω του ο νέος ΠΑΟΚ.

Ο "Σάλπι" δείχνει θετικός να παραμείνει κάτοικος Τούμπας και στην περίπτωση του υπάρχουν τα παρακάτω δεδομένα:

* Ο Σαλπιγγίδης είναι θετικός στην πρόταση που του έκανε η ΠΑΕ. Αυτή λέει να παραμείνει με μειωμένες αποδοχές και να γίνει επέκταση συμβολαίου του για 1 ή 2 χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2015 ή το 2016.

* Ναι μεν παρουσιάζεται θετικός όσον αφορά τις αποδοχές του, δεν συζητάει, όμως, από τώρα το ζήτημα γιατί βασικό κριτήριο για αυτόν είναι πως θα εξελιχθεί η σχέση του με τους οπαδούς της ομάδας. Μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ στην Αγγλία η σχέση του "Σάλπι" με την πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο καλύτερό της σημείο. Αυτό που θέλει να διαπιστώσει είναι αν αυτό είναι κάτι προσωρινό ή αν πρόκειται για μόνιμη κατάσταση. Εφόσον καταλάβει ότι αυτή η σχέση του με τον κόσμο παρουσίασε εξέλιξη και είναι ακόμη καλύτερη το καλοκαίρι τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνει αποδεκτή την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα.

* Θέλει να δει πως θα εξελιχθούν και τα οικονομικά στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Αν γίνονται τακτικές πληρωμές, τι θα γίνει με την UEFA η οποία εφαρμόζει το financial fair play, αν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίσει προβλήματα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και αναλόγως θα διαμορφώσει την τελική του απόφαση. Το ότι είναι θετικός στην μείωση των αποδοχών και σκέφτεται να δεχτεί χαμηλότερη προσφορά είναι διότι ότι καταλαβαίνει τι γίνεται και ποια είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απλά, το ζητούμενο για τον "Σάλπι" είναι να πρόκειται και για μια πρόταση λογική.

Τι συζήτησε με Ζαγοράκη

Για όλα αυτά ο Σαλπιγγίδης ενημέρωσε τις προηγούμενες ημέρες τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, με τον οποίο είχε επικοινωνία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τελική συζήτηση στο φινάλε της περιόδου για όλους τους παραπάνω λόγους. Μέχρι τότε δεν αλλάζει τίποτε στο ισχύον συμβολαιό του (με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2014), το οποίο παραμένει όπως το υπέγραψε το καλοκαίρι του 2010.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ