ΠΑΟΚ

Στο στόχαστρο της Σαχτάρ ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ - ΚΑΡΠΑΤΙ ΛΒΙΒ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ 
ΠΑΟΚ - ΚΑΡΠΑΤΙ ΛΒΙΒ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ  MOTIONTEAM

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σαχτάρ βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας. Πότε θα τον παρακολουθήσουν αγωνιζόμενο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Realnews", με με αφορμή τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι, μάνατζερ πρότεινε στους Ουκρανούς να "τσεκάρουν" τον Πορτογάλο, ενώ διέρρευσε ότι το... χεράκι του στην υπόθεση έχει βάλει και ο γνωστός ατζέντης Ντιμίτρι Σέλουκ.

Οι Ουκρανοί, λοιπόν, φέρονται να παρακολούθησαν προσεκτικά την αναμέτρηση της Τούμπας και, παρά το γεγονός ότι ο Ίβηρας πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, διέκριναν σε αυτόν καλά στοιχεία.

Σύμφωνα με τη "Realnews", μάλιστα, άνθρωπος της ομάδας του Ντόνετσκ θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη (25/8) στο Λβιβ, για να παρακολουθήσει από κοντά τον Βιεϊρίνια, στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι.


Η απροθυμία του Αντρέ και τα χρήματα των ομίλων

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τη δυνατότητα της Σαχτάρ να δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό, αλλά και στην απροθυμία του Βιεϊρίνια να μετακομίσει στην Ουκρανία ή τη Ρωσία και την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, εφόσον αποχωρήσει κάποια στιγμή από την Τούμπα.


Εκτός αυτού, το σχετικό ρεπορτάζ προσθέτει και μία ακόμη παράμετρο. Αυτή έχει να κάνει με τη διαφαινόμενη πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους και τα έσοδα που αυτή θα αποφέρει και τα οποία θα "φρενάρουν" την πώληση κάποιου πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ