ΠΑΟΚ

Στο Ροστόφ για ταλέντα ο Λαγωνίδης

Στο Ροστόφ για ταλέντα ο Λαγωνίδης
INTIME SPORTS

Ο αρχισκάουτερ των Ακαδημιών του "Δικεφάλου", Κώστας Λαγωνίδης, έκανε ταξίδι-αστραπή την περασμένη εβδομάδα με εντολή Σαββίδη, για να παρακολουθήσει ταλέντα για τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμά τους τα "ΣΠΟΡ" αναφέρουν: "Την προηγούμενη εβδομάδα ο Κώστας Λαγωνίδης ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στις 26 Οκτωβρίου στη Φλώρινα για ένα camp προεπιλογής νεαρών ποδοσφαιριστών για τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Τελικά αντί για τη Φλώρινα βρέθηκε εσπευσμένα στο Ροστόφ σε ένα "ταξίδι - αστραπή" για να παρακολουθήσει από κοντά ένα τουρνουά με συμμετοχή παιδιών γεννημένων το 1996 με στόχο βέβαια να βρει νέα ταλέντα για τον Δικέφαλο.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τονίσει ότι τον ενδιαφέρει η ενίσχυση των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και από τη στιγμή που είναι ιδιοκτήτης και μιας ποδοσφαιρικής Ακαδημίας στο Ροστόφ (η οποία διοργάνωσε και το τουρνουά που παρακολούθησε ο Λαγωνίδης την προηγούμενη εβδομάδα) είναι προφανές ότι αναπτύσσει ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ των τμημάτων υποδομής του Δικέφαλου και της Ακαδημίας του.

Ο Κώστας Λαγωνίδης είχε συνοδεύσει μέσα στον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ροστόφ την αποστολή της ομάδας Κ15 του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στη ρωσική πόλη όπου εδρεύουν οι επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι και ο βασικός χρηματοδότης μιας ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ροστόφ.

Το τουρνουά στο οποίο συμμετείχε ο Δικέφαλος τον περασμένο Σεπτέμβριο διοργανώθηκε από την Ακαδημία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ως μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κάλυψε τα έξοδα της αποστολής των νεαρών παικτών της ελληνικής ομάδα για να μεταβούν και να μείνουν στη Ρωσία για 10 μέρες..."

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ακαδημία του Σαββίδη έχει ήδη προσκληθεί και αναμένεται να δώσει το παρών της στο επόμενο τουρνουά ατη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη που θα γίνει ατη Νέα Μεσημβρία περίπου το Πάσχα του 2013.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ