ΠΑΟΚ

Στήριξη Σαββίδη σε πολιτικό με αναφορές στον Ολυμπιακό!

Στήριξη Σαββίδη σε πολιτικό με αναφορές στον Ολυμπιακό!

Ο Ιβάν Σαββίδης παρευρέθη σε εκδήλωση υποψήφιου δημάρχου και εξέφρασε την στήριξή του κάνοντας αναφορές στην ομιλία του στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Την στήριξή του σε υποψήφιο δήμαρχο εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης ενόψει των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ παρευρέθη σε πολιτική εκδήλωση και στην ομιλία του ενέπλεξε τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και το Ποντιακό κίνημα.

Στο ξεκίνημα του video υπάρχει η αναφορά για τη νίκη του δικεφάλου επί των ερυθρολεύκων την περασμένη Κυριακή, ενώ στη συνέχεια ο Σαββίδης μιλά για την ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ:

Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ:

"Ο Ιβάν Σαββίδης έχει στόχους που θέλει να τους πετύχει. Βασικός του στόχος είναι να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Παράλληλα έχει μεγαλεπήβολα σχέδια, τόσο για το γήπεδο του ΠΑΟΚ όσο και για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου, το οποίο θα αποτελεί πρότυπο σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι επίμονος και αυτό που έχει βάλει ως στόχο, θέλει να το πετύχει. Δεν πτοείται από τις δυσκολίες και τα εμπόδια που του βάζουν στο δρόμο του. Όλα αυτά τα χρόνια που τον γνωρίζω προσωπικά, χάρη στην επιμονή του, πέτυχε πολλά πράγματα. Το βράδυ της Δευτέρας, τιμήθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Αχαρνών για την προσφορά του στην Ελλάδα. Και αυτό από μόνο του λέει πολλά",δήλωσε αρχικά ο Λε-Πα στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" και συνέχισε:

- Σας είπε αν έχει βρεθεί οριστική λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ στο δημόσιο;

"Θέλει να το τελειώσει το θέμα και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Η Πολιτεία πρέπει να προχωρήσει στις απαραίτητες ρυθμίσεις για τις εταιρίες που θέλουν και μπορούν να πληρώσουν. Ο Σαββίδης δίνει ζεστό χρήμα στο ελληνικό κράτος και μέχρι αυτή τη στιγμή υπάρχει κωλυσιεργία. Αυτή η περίοδος που διανύουμε, παραμονές εκλογών, είναι πολύ σημαντική. Ο Σαββίδης θέλει έναν ΠΑΟΚ καθαρό, ανεξάρτητο και πρωταγωνιστή. Σας είπα πως ο στόχος του είναι να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Και είμαι βέβαιος πως θα το πετύχει".

- Πήρε τα "πάνω" του από την πρόσφατη νίκη επί του Ολυμπιακού;

"Το χάρηκε με την ψυχή του, αυτό μου είπε. Του έδωσε ώθηση αυτή η νίκη. Πιστεύει στην ομάδα, πιστεύει στους οπαδούς, είναι παθιασμένος Πόντιος και όπως του έχω πει πρόσφατα: Πόντιοι ενωμένοι, ποτέ νικημένοι. Είναι μια φράση που και ο ίδιος λέει συχνά. Ο Σαββίδης είναι αποφασισμένος να πετύχει. Μου είπε σε ανύποπτη στιγμή πως θα δώσει τις μάχες του μέχρι το τέλος. Τονίζει συνεχώς πως ο ΠΑΟΚ έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του και ο στόχος του είναι να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι που δίνει ο ΠΑΟΚ. Είναι φανερό, πως έχει δεθεί πολύ με την ομάδα και για αυτόν τον λόγο έχει βάλει στόχους που μπορούν να υλοποιηθούν. Είναι αποφασισμένος για το καλύτερο".

Στο μεταξύ, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Arena 89.4 ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε πως ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα:

"Δεν είναι άνθρωπος που θα το βάλει κάτω. Έχει όραμα και θα βγάλει το έργο εις πέρας. Ήδη, νομίζω ότι θέλει και να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, παρά τις δουλειές που έχει στην Ρωσία. Θέλει να φέρει την οικογένεια του εδώ. Αγαπάει την Ελλάδα και τους Πόντιους. Πιστεύω πως θα το κάνει. Του αρέσει η ζωή στην Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη. Βέβαια, είναι λίγο πικραμένος με την στάση της Πολιτείας .Ένας άνθρωπος που είναι μαχητής και έχει πετύχει τόσα πολλά πράγματα νομίζω ότι όταν βάζει έναν στόχο δεν υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση για να το πετύχει. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Είμαστε και το ίδιο ζώδιο! Κριάρια. Πρέπει να είμαστε και ενωμένοι. Διότι Πόντιοι ενωμένοι, ποτέ νικημένοι. Σκέφτεται, πάντως, να έρθει στην Ελλάδα και πιστεύω πως θα το κάνει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ