ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία Ίβιτς και Γλύκος

Στην τελική ευθεία Ίβιτς και Γλύκος
INTIME SPORTS

Οι Βλάνταν Ίβιτς και Παναγιώτης Γλύκος προλαβαίνουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εφόσον η 23η αγωνιστική γίνει το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου.

Ώρα επιστροφής στην αγωνιστική δράση θα σημάνει σύντομα για τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Παναγιώτη Γλύκο.

Το πόρισμα προκύπτει μετά και από τη σημερινή προπόνηση στη διάρκεια της οποίας οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν πώς έχουν ξεπεράσει πλήρως τις θλάσεις στους προσαγωγούς που τους ταλαιπωρούσαν.

Και οι δύο έκαναν πρόγραμμα με μπάλα και σύμφωνα με τις εκιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς.

Αυτό σημαίνει πώς, εφόσον η 23η αγωνιστική διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου, θα είναι στη διάθεση του Μπόλονι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, θα χρειαστεί ακόμη χρόνος για να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση ο Αραούχο Έτο και ο Γιώργος Κατσικάς.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είχε υποστεί διπλό τραυματισμό στον αγώνα με τον Ατρόμητο (θλάση β΄ βαθμού στο δικέφαλο και αποκόλληση τέντοντα), ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Αν το πρόβλημα ήταν μόνο μυικό το πιθανότερο θα ήταν να επανέλθει και αυτός την ερχόμενη εβδομάδα, όμως ο τραυματισμός στον τένοντα τον "αναγκάζει" να ακολουθήσει μεγαλύτερη σε διάρκεια θεραπεία.

Σε ό,τι αφορά στον Κατσικά, δεν έχει αρχίσει ακόμη τρέξιμο. Ακολουθεί ειδική θεραπεία (με μπάνια και ειδικές ασκήσεις), απαραίτητη μετά την επέμβαση στο μηνίσκο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ