ΠΑΟΚ

Tσιρίλο: "Δύσκολη αναμέτρηση και... τελικός με Ουντινέζε"

Tσιρίλο: "Δύσκολη αναμέτρηση και... τελικός με Ουντινέζε"

Ο Μπρούνο Τσιρίλο χαρακτήρισε υπέροχο τον αγώνα που έκανε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με τη βοήθεια του κόσμου όλα θα πάνε καλά στον "τελικό"με Ουντινέζε.

Για την σημασία του αγώνα με την Ουντινέζε, αλλά και το ματς με τον Αρη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM" ο Μπρούνο Τσιρίλο. Συγκεκριμένα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Αρη: "Κάναμε έναν υπέροχο αγώνα, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Όχι μόνο με τον Αθανασιάδη. Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι ο Άρης στα 90 λεπτά έκανε μόνο μια ευκαιρία με τον Καστίγιο. Δεν μου αρέσει που δεν νικήσαμε αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας".

Για την αποχώρηση Βιεϊρίνια και Κοντρέρας: "Πιστεύω ότι η διοίκηση έκανε κάποιες επιλογές. Αυτοί που μείναμε είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στον ΠΑΟΚ. Κοιτάζουμε μπροστά και συνεχίζουμε τη δουλειά μας".

Για το ματς με την Ουντινέζε: "Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Είναι ένας τελικός. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να περάσουμε. Παίζουμε εντός έδρας, θα έχουμε τους οπαδούς μας. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά".

Για την κούραση της ομάδας: "Είναι σημαντικός αγώνας και ξεχωριστός. Εχουμε τρεις ημέρες να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε. Και η Ουντινέζε είχε αγώνα χθες. Ξεχνάμε αν είμαστε κουρασμένοι ή όχι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ