ΠΑΟΚ

Στην Ευρώπη "χτυπά" σαν... κόμπρα με το καλημέρα

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Σαλπιγγίδης Αθανασιάδης MOTIONTEAM

Η χαρακτηριστική συνήθεια του ΠΑΟΚ στα φετινά ματς των ομίλων Γιουρόπα Λιγκ και η επιδίωξη του να πιάσει στον... ύπνο και την Ουντινέζε (vids)

Αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είναι ότι δεν "μπαίνει" στους αγώνες του υπνωτισμένος. Το αντίθετο μάλιστα... Ο "Δικέφαλος" στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ συνηθίζει να "χτυπά" σαν... κόμπρα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θα σας αναφέρουμε πως οι "ασπρόμαυροι" στα πέντε από τα έξι τους παιχνίδια στην φάση των ομίλων συγκεκριμένη διοργάνωση, έχουν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Τους πιάνει στον... ύπνο στην Ευρώπη

Όποτε έχει γίνει αυτό μάλιστα, ο ΠΑΟΚ πήρε θετικό αποτέλεσμα (είτε νίκη, είτε ισοπαλία) και μάλλον και στο ματς απέναντι στην Ουντινέζε θα επιχειρήσει να μπει δυνατά στο ματς, να την πιάσει στον... ύπνο, να σκοράρει και βάσει... προϊστορίας στα προηγούμενα ματς που έχει κάνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον να μην χάσει.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ αρέσκεται να σκοράρει και να βάζει τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα προερχόμενος από τα... αποδυτήρια. Αυτό το λέμε γιατί τα πέντε από τα δέκα τέρματα του τα έχει πετύχει έως το 15'! Αυτό έγινε στα ματς με τους Σάμροκ Ρόβερς, τόσο στην Τούμπα, όσο και στην Ιρλανδία, στο παιχνίδι με την Τότεναμ στην Αγγλία, αλλά και σε αυτό με την Ρουμπίν.

Πέντε γκολ έως το 15' και τρεις νίκες-μία ισοπαλία

Μετράει δηλαδή με τέρματα στο πρώτο τέταρτο, τρεις νίκες και μία ισοπαλία, η οποία ήρθε με τους Ρώσους και ήταν πετυχημένο αποτέλεσμα (σ.σ. στην Τούμπα) αν αναλογιστούμε πως σε εκείνο το ματς ο ΠΑΟΚ ήθελε έναν πόντο για να πάρει την πρωτιά στον όμιλό του. Να σημειωθεί πως στο ματς με την Ρουμπίν στην Ρωσία, ο "Δικέφαλος" προηγήθηκε μόλις στο 23', για να καταφέρει στο τέλος να πάρει την ισοπαλία και το θετικό αποτέλεσμα.

Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Ουντινέζε θα επιδιώξει να επαναλάβει αυτή την συνήθεια και να πάρει στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα που έχει "αρπάξει" όποτε προηγείται στο πρώτο ημίχρονο και ειδικότερα μέχρι το 15'.

Αναλυτικά τα τέρματα του ΠΑΟΚ στην φάση των ομίλων

15/09/11 ΠΑΟΚ-Τότεναμ 0-0

29/09/11 Ρουμπίν Καζάν-ΠΑΟΚ 2-2 (Αθανασιάδης 23', Φωτάκης 81')

20/10/11 ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς 2-1 (Λάζαρ 12', Βιειρίνια 63')

03/11/11 Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ 1-3 (Σαλπιγγίδης 7', 38', Φωτάκης 35')

30/11/11 Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2 (Σαλπιγγίδης 6', Αθανασιάδης 13')

15/12/11 ΠΑΟΚ-Ρουμπίν Καζάν 1-1 (Βιειρίνια 15')

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ