ΠΑΟΚ

Στην Αγία Πετρούπολη ο Αγγελίδης

Στην Αγία Πετρούπολη ο Αγγελίδης
«»

Για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενημέρωσε τα μέλη του European Club Association ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στις 13 Νοεμβρίου φιλοξενήθηκε στην Αγία Πετρούπολη, συνεδρίαση του European Club Association, του φορέα που έχουν δημιουργήσει οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, για να συζητούνται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς το ποδόσφαιρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να παίρνονται σημαντικές αποφάσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, βρήκε, λοιπόν, μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ενημερώσει για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τα εμπόδια που παρουσιάζονται στον Δικέφαλο.

Στην συνεδρίαση εκπροσωπήθηκαν 27 σύλλογοι από το Βέλγιο, την Κύπρο, την Δανία, την Ελλάδα, την Ολλανδία, την Ρωσία, την Τουρκία και την Ουκρανία. Εκτός του ΠΑΟΚ, από την Ελλάδα εκπροσωπήθηκε και ο Ολυμπιακός, από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του European Club Association, Θεόδωρο Γιαννίκο.

Ακόμη, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούσαν το Financial Fair Play, την κατανομή των εσόδων από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και την διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022 από το Κατάρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ