ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία ενόψει Πλατανιά

Στην τελική ευθεία ενόψει Πλατανιά
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Στην τελική της ευθεία μπήκε την Παρασκευή (16/1) η σύντομη προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στην Τούμπα την Κυριακή (18/1).

Οι παίκτες του "Δικέφαλου" προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, η οποία φόρεσε τα... καλοκαιρινά της, αφού η θερμοκρασία και οι καιρικές συνθήκες γενικότερα μόνο Γενάρη δεν θύμιζαν.

Προπόνηση σε γκρουπ...

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γυμνάστηκαν σε διαφορετικά γκρουπ ανάλογα με την καταπόνησή τους από τους συνεχόμενους αγώνες. Οι Ρατς, Μακ, Φακούντο, Ιτάνζ έπαιξαν ποδοβόλεϊ για αποφόρτιση, οι Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι ο Κλάους έμεινε στο γυμναστήριο για φυσικοθεραπεία.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη δούλεψαν σε πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κατσανίκα. Μαζί τους προπονήθηκε και ο Νίκος Σπυρόπουλος. Ο Παναγιώτης Γλύκος έκανε ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

... και τελειώματα!

Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν για περισσότερο από μία ώρα με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται στην κυκλοφορία της μπάλας με συνδυαστικό παιχνίδι με μικρές εστίες και στα τελειώματα των φάσεων έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ