ΠΑΟΚ

Στη Βουδαπέστη για τον Κάτσε

Στη Βουδαπέστη για τον Κάτσε
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποιες ιταλικές ομάδες έστειλαν σκάουτ στο παιχνίδι των Ελπίδων της Ουγγαρίας με την Αλβανία για να δουν τον μέσο του ΠΑΟΚ Έργκις Κάτσε.

Οι άνθρωποι της Αλβανικής Ποδοσφαιρικής, βλέποντας πώς η ομάδα των Ελπίδων της χώρας τους παραπαίει στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 αποφάσισαν να την ενισχύσουν στα δύο ματς με την Ουγγαρία και την Ισπανία με τον Έργκους Κάτσε.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού την περασμένη Πέμπτη στη Βουδαπέστη και ηγήθηκε της νίκης των Αλβανών με 2-0.

Ήταν η πρώτη νίκη μετά από έξι παιχνίδια (στα άλλα πέντε μετρούσε μόνο ήττες) και μάλιστα έγινε υπό το βλέμμα σκάουτερ από την Ιταλία που βρέθηκαν στο στάδιο "Γιόζεφ Μπόζικ".

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, στην Ουγγαρία για τα... πόδια του Κάτσε ταξίδεψαν "κατάσκοποι" της Ουντινέζε και της Ελλάς Βερόνα, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τη λίστα των ιταλικών ομάδων που παρακολουθούν τον 20χρονο μέσο.

Το πιθανότερο είναι αρκετοί σκάουτερ να βρεθούν και σήμερα στις τρεις το μεσημέρι στο Ελμπασάν, όπου οι Ελπίδες της Αλβανίας υποδέχονται την αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ