ΠΑΟΚ

Στη Θέρμη το νέο προπονητικό του ΠΑΟΚ!

Στη Θέρμη το νέο προπονητικό του ΠΑΟΚ!
Σαββίδης Βρύζας

Ο Ιβάν Σαββίδης συμφώνησε οριστικά πριν λίγες μέρες με το δήμο Θέρμης. Υπερσύγχρονο κέντρο και συνολική επένδυση 50 εκ. ευρώ. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Οι επαφές του Ιβάν Σαββίδη με τον δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο για έκταση την περιοχή της Waterland, κοντά στους Ταγαράδες, προκειμένου να χτιστεί νέο προπονητικό κέντρο, είχαν αρχίσει εδώ και καιρό και τις είχε αποκαλύψει το Sport24.gr.

Προχώρησαν κι άλλο στο μεσοδιάστημα, με αποτέλεσμα πριν λίγες μέρες να επέλθει οριστική συμφωνία μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του δήμου Θέρμης για αγορά της συγκεκριμένης έκτασης, στην οποία θα ανεγερθεί σύγχρονο προπονητικό κέντρο, στο οποίο θα προπονείται η ανδρική ομάδα και οι Ακαδημίες του ΠΑΟκ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο 53χρονος επιχειρηματίας σκοπεύει να δημιουργήσει ένα πλήρες συγκρότημα, με όλες τις ανέσεις, στο οποίο θα μπορούν να φιλοξενούνται και ξένες ομάδες, από τη βόρεια και ανατολική Ευρώπη, και στη χειμερινή διακοπή των πρωταθλημάτων τους να μπορούν να κάνουν την προετοιμασία τους.

Η συνολική επένδυση του Σαββίδη στην συγκεκριμένη έκταση θα φθάσει, όπως ο ίδιος έχει πει δημόσια και επαναλαμβάνει σε στενούς συνεργάτες του, περίπου στα 50 εκ. ευρώ! Το πιθανότερο είναι η έκταση να περάσει στην ιδιοκτησία της ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ, που είναι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν λίγες μέρες, ο ΙΒάν Σαββίδης έγινε και δημότης Θέρμης κατά τη διαδικασία ελληνοποίησής του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ