ΠΑΟΚ

Ήταν λίγα 800.000 ευρώ για Λούκας

Ήταν λίγα 800.000 ευρώ για Λούκας

Η συμφωνία για ρήτρα αγοράς του Ισπανού άσου, Λούκας, μεταξύ Καρπάτι και Ντιναμό Κιέβου ήταν η αιτία που απορρίφθηκε η προσφορά του ΠΑΟΚ.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο γενικός διευθυντής της Καρπάτι, Ιγκόρ Ντεντίσιν είχε αποκαλύψει πώς ο ΠΑΟΚ είχε κάνει επίσημη κρούση στην ομάδα του Λβιβ για να αποκτήσει τον Λούκας Πέρεθ έναντι 800.000 ευρώ.

Η προσφορά απορρίφθηκε, γεγονός που είχε κάνει εντύπωση με δεδομένο πώς ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2013.

Ο δανεισμός του στη Ντιναμό Κιέβου, όμως, λίγες μέρες πριν εξηγεί γιατί η διοίκηση της Καρπάτι κρατούσε αυτή την αρνητική στάση. Όπως είναι γνωστό, ο 24χρονος μεσοπιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Κιέβου για τετραετές συμβόλαιο από το καλοκαίρι, σε περίπτωση που η διοίκησή της ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του από την Καρπάτι.

Το ύψος της, όπως αποκαλύπτεται, φθάνει τα 2 εκ. ευρώ, παρότι ο Λούκας το καλοκαίρι μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας του με την Καρπάτι. Με τόσα χρήματα, ήταν λογικό η Καρπάτι να πει "όχι" στα 800.000 ευρώ του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ