ΠΑΟΚ

Στη Σκανδιναβία και για στόπερ

Στη Σκανδιναβία και για στόπερ
Άρνεσεν INTIME SPORTS

Ο Φρανκ Άρνεσεν, που έκανε την πρώτη μεταγραφή με τον Όλσεν από τη Μάλμε, μελετά περιπτώσεις παικτών από τη σουηδική και τη δανέζικη αγορά. Σενάριο για Ροντρίγκες στην επίθεση.

Μετά το αίτημα του Ίγκορ Τούντορ για την αποχώρηση Ρατς, Γκολάσα, Μάρτενς και Περέιρα και την επικείμενη μεταγραφή του Νομπόα, γίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ. Ο Φρανκ Άρνεσεν εντείνει τις επαφές του για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες ασχολείται ιδιαίτερα με πάικτες από τη Σκανδιναβία, αγορά από την οποία ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του μεταγραφή με τον Όλσεν.

Ειδικότερα, παρακολουθεί περιπτώσεις στόπερ που αγωνίζονται σε σουηδική και δανέζικη ομάδα και μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν μπορεί να φθάσει σε συμφωνία με κάποιον από αυτούς.

Ένα σενάριο όσον αφορά στην επίθεση θέλει τον ΠΑΟΚ να μελετά την περίπτωση του Ροντρίγκες, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από την Ολλανδία και μέσω της Ντόρντρεχτ πήγε στη Λέφκσι Σόφιας, αναγκάζοντας την Έλτσε με τις εμφανίσεις του να τον αγοράσει με μισό εκ. ευρώ. Ο παίκτης όμως δεν είναι ελεύθερος και η περίπτωση είναι δύσκολη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ