ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Εχουμε ικανό αριθμό παικτών"

Στέφενς: "Εχουμε ικανό αριθμό παικτών"

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε για τους πρωταρχικούς στόχους που θέτει εν όψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. (videos)

" Οι πρώτες προπονήσεις ήταν ένα διάστημα δύσκολο για τους παίκτες.

Περιμένουμε τώρα να ενσωματωθούν και οι διεθνείς, να δούμε σε τι επίπεδο είναι και αν είναι δυνατόν σε μία εβδομάδα να τους φέρουμε στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους", είπε αρχικά ο Ολλανδός προπονητής πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Αυστρία και πρόσθεσε:

" Οσο ήμουν σε ομάδες της Γερμανίας και της Ολλανδίας επισκεπτόμασταν το προπονητικό κέντρο για 7-8 μέρες. Τώρα είναι διαφορετικά και για μένα. Η προετοιμασία είναι ένα σημαντικό στάδιο που πρέπει να το ευχαριστηθούμε. Πάμε εκεί να δουλέψουμε σκληρά και να χτίσουμε μία δυνατή ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, όμως υπάρχουν βήματα που πρέπει να γίνουν, είναι σημαντικό πόσο γρήγορα θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα οι διεθνείς".

Για τα μεταγραφικά: " Προτεραιότητά είναι να γίνουμε καλή ομάδα με τους παίκτες που έχουμε. Σίγουρα ο καθένας είναι χαρούμενος με τους ποιοτικούς παίκτες, όμως πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Αυτή την στιγμή είναι αρκετός ο αριθμός των παικτών που διαθέτουμε. Στην προετοιμασία βάζεις τις βάσεις για ολόκληρη την χρονιά, όμως το πρώτο παιχνίδι της σεζόν είναι το πιο σημαντικό".

Κατέληξε λέγοντας: " Εχουμε ικανό αριθμό παικτών και δουλειά μας είναι να φέρουμε αυτούς σε ικανοποιητικό επίπεδο. Από τους πρώτους στόχους είναι να έρθουν οι διεθνείς στο επίπεδο των άλλων, στην προετοιμασία θα δουλέψουμε πάνω σε όλους τους τομείς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ