ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Δεν αδικήσαμε τον εαυτό μας"

Στέφενς: "Δεν αδικήσαμε τον εαυτό μας"
Στέφενς

Διαβάστε τι ανέφερε για το ματς με την Αλκμααρ (1-1) ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς και γατί έμεινε ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Ικανοποιημένος με το ισόπαλο αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς.

Συγκεκριμένα είπε:

"Υπηρχαν δύο μισά. Το πρώτο μισό ανήκε κυρίως σε εμάς, το δεύτερο όμως λιγότερο σε εμάς και περισσότερο στην Αλκμααρ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, τελικά ευτυχώς κάναμε το 1-1 στο τέλος. Νομίζω πως μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε πίεση: "Χάναμε την μπάλα επειδή η οργάνωση δεν ήταν καλή και η Αλκμααρ ήταν καλύτερη. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ηταν μια καλή ομάδα η Αλκμααρ. Δεν αδικήσαμε τον εαυτό μας".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ με την Αλκμααρ και η Σαχτιόρ με την Μακάμπι Χάιφα ήρθαν ισόπαλοι και αν αυτά τα αποτελέσματα τον ικανοποιούν: "Αυτό ναι. Αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος για το παιχνίδι που παίχτηκε στο δεύτερο μισό. Θέλω να πω κάτι άλλο... Χθες είπα κάτι και το σχόλιο μου γράφτηκε στις εφημερίδες. Αναφέρθηκε πως εγώ είπα για κάποιον που έκανε κάτι παρόμοιο με εμένα αλλά δεν είπα κανέναν όνομα, ας πούμε την αλήθεια".

Για το δεύτερο μέρος: "Η Αλκμααρ χρησιμοποίησε καλύτερα τον χώρο που δώσαμε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο δεν μπορούσε να το κάνει. Γι’ αυτό κάποιοι παίκτες μας πρέπει να σκεφτούν για το επίπεδό τους".

Λόκχοφ: "Δουλεύουμε για να κρατάμε το μηδέν"

Ο βοηθός του Στέφενς, Τον Λόκχοφ, αναφέρθηκε στον απώτερο αγωνιστικό στόχο του ΠΑΟΚ.

"Δουλεύουμε σκληρά για να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Στο πρώτο μέρος οι αντίπαλοι δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, εμείς φτιάξαμε φάσεις. Στόχος μας είναι να φτιάχνουμε εμείς ευκαιρίες και το δείχνουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα το δείξαμε και σήμερα" είπε αρχικά ο βοηθός του Στέφενς και πρόσθεσε αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Εάν ήμουν παίκτης θα μου άρεζε να παίζω σε τέτοια ματς. Ως προπονητές κάνουμε την δουλειά μας, μελετήσαμε τον σημερινό αντίπαλο και από αύριο θα μελετάμε το ματς με τον Παναθηναίκό. Θα μείνουμε εδώ σήμερα για να προπονηθούμε".

Για το αν είχε επικοινωνία με τον Στέφενς την ώρα του ματς σχολίασε : "Οχι δεν είχα καμία επαφή, προετοιμαστήκαμε από πριν και μιλούσα στον πάγκο μόνο με τον Γεωργιάδη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ