ΠΑΟΚ

Στα... βαθιά με το καλημέρα

Στα... βαθιά με το καλημέρα
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφήνουν πίσω τις γιορτές με διπλή προπόνηση που θα γίνει σε φουλ ρυθμούς την Τετάρτη (2/1) εν όψει του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων θα μπουν από την Τετάρτη (2/1) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Οι ίδιοι επιστρέφουν από το ρεπό που τους έδωσε ο Γιώργος Δώνης και το πρόγραμμα της συγκεκριμένης μέρας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα.

Μάλιστα η ομάδα θα μείνει σε ξενοδοχείο της Νέας Μεσημβρίας για να μην ταλαιπωρηθεί με μετακινήσεις ενώ η ένταση των προπονήσεων πρόκειται να αυξηθεί για τα καλά και οι παίκτες αναμένεται να μπουν στα... βαθιά αφού "έρχεται" ο αγώνας με τον Πανθρακικό.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν διατηρήσει ο Δώνης το 4-3-3 που δοκίμασε εν όψει του κυριακάτικου (6/1) παιχνιδιού αλλά και αν χρησιμοποιηθεί σαν αμυντικός μέσος ο Κώστας Κατσουράνης. Ο τελευταίος θυμίζουμε πως την Δευτέρα (31/12) δοκιμάστηκε από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ σε αυτή τη θέση, με τον 43χρονο προπονητή να δείχνει πως σκέφτεται τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή στο ματς με την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ