ΠΑΟΚ

Στα γραφεία της ΠΑΕ αντιπροσωπία οπαδών

Στα γραφεία της ΠΑΕ αντιπροσωπία οπαδών
ΠΑΟΚ γραφεία

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκαν οπαδοί και αναμένουν τους αρχηγούς της ομάδας. Με τον Άγγελο Αναστασιάδη η προπόνηση της Πέμπτης. Τι είπαν με τον Βρύζα.

Αυτό που δεν έγινε χθες το βράδυ ζητούνε να πετύχουν σήμερα οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αντιπροσωπεία που απαρτίζεται από επτά άτομα βρέθηκε στην Τούμπα και ζήτησε συνάντηση με διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ.

Ήδη έχουν μιλήσει με τον Ζήση Βρύζα, ενώ αναμένεται να συναντηθούν και με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας (Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης και Γλύκος).

Σκληρή γλώσσα σε Βρύζα

Λόγω της προπόνησης που ήταν προγραμματισμένη το πρωί στη Μεσημβρία και της απουσίας του Ιάκωβου Αγγελίδη στην Αθήνα για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, η αντιπροσωπεία των οπαδών που πήγαν στην Τούμπα συνομίλησε μόνο με τον Ζήση Βρύζα.

Του μετέφερε την οργή που επικρατεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την εικόνα που "βγάζει" όχι μόνο η ομάδα, αλλά συνολικά η ΠΑΕ απαιτώντας να ενημερωθεί και ο Ιβάν Σαββίδης. "Ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει, ό,τι και να γίνει, ακόμη κι φύγετε όλοι σας", ήταν ένα από τα σκληρά μηνύματα που μεταφέρθηκαν στον Ζήση Βρύζα, ο οποίος είχε περισσότερο ρόλο ακροατή στο τετ α τετ.

Με Άγγελο η προπόνηση

Κι ενώ όλοι είμαστε εν αναμονή της απόφασης της διοίκησης της ΠΑΕ αναφορικά με το αν θα γίνει ή όχι αποδεκτή η παραίτηση του Άγγελου Αναστασιάδη, ο Έλληνας τεχνικός δίνει αυτήν την ώρα κανονικά το παρών στη Νέα Μεσημβρία, όπου διεξάγεται υπό τις οδηγίες του η προπόνηση του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ