ΠΑΟΚ

Σούπερ μπόνους σε Στέφενς!

Σούπερ μπόνους σε Στέφενς!
Στέφενς

Διαβάστε για το τρελό χρήμα που δίνει ο Σαββίδης στον Στέφενς και το πιθανό σενάριο που θέλει τον Γεωργιάδη για βοηθό

Ο Χουμπ Στέφενς επικύρωσε την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, στην οποία είχε φθάσει ο Σαββίδης με τον Ολλανδό τεχνικό πριν ο τελευταίος έρθει στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (12/6).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς θα αμείβεται με 1,3 εκ. ευρώ τον χρόνο για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με τον ΠΑΟΚ να έχει δικαίωμα να ανανεώσει την συνεργασία για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Στέφενς, πάντως, έχει εξτρά κίνητρα να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε επιτυχίες, που δεν είναι άλλα από τα μπόνους, αφού θα λάβει ποσό που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλα τόσα αν ο "Δικέφαλος" κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Στέφενς θα φέρει στον "Δικέφαλο" έναν δικό του συνεργάτη, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι βοηθός του ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος γνωρίζει καλά την γερμανική γλώσσα.

Πρόθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη προσωπικά (και ως μορφή επιβράβευσης για τις επιδόσεις του στα πλέι οφ) είναι ο Γ.Χ. να δουλέψει δίπλα σε έναν καταξιωμένο τεχνικό για να εξελιχθεί. Ο Στέφενς θα έχει, φυσικά, λόγο και στις μεταγραφές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ