ΠΑΟΚ

Σνάουτσνερ και κριτική στην άμυνα

Σνάουτσνερ και κριτική στην άμυνα
INTIME SPORTS

Στα αμυντικά λάθη εστίασε πριν την προπόνηση της Τετάρτης (21/3) ο Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος σκέφτεται να επαναφέρει τον Σνάουτσνερ στο αρχικό σχήμα.

Ο Λάσλο Μπόλονι το τελευταίο διάστημα προβληματίζεται για κάποια λάθη που γίνονται, κυρίως, στην άμυνα. Για αυτό και ο Ρουμάνος προπονητής πριν ξεκινήσει η προπόνηση της Τετάρτης (21/3) έδειξε στους παίκτες βίντεο με φάσεις από αγώνες του ΠΑΟΚ, τονίζοντας κατά την διάρκεια της προβολής ατέλειες που εντόπισε στα μετόπισθεν.

Ο Μπόλονι θέλησε με αυτό τον τρόπο να αφυπνίσει τους παίκτες του, να τους δώσει να καταλάβουν τα τρωτά τους σημεία και να τους επισημάνει τι πρέπει να προσέξουν και τι να διορθώσουν.

Για βασικός ο Σνάουτσνερ

Ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ στο διπλό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (21/3) φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του. Ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν, με δεδομένο πως σε κάποιες ασκήσεις ο Μπόλονι χρησιμοποίησε και τον τιμωρημένο Φωτάκη που δεν θα παίξει κόντρα στην Κέρκυρα, ωστόσο, φάνηκε ξεκάθαρα φάνηκε μια διάθεση τεχνικού του "Δικεφάλου" να επαναφέρει τον Σνάουτσνερ στο αρχικό σχήμα.

Αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο αν σκεφτεί κανείς πως ο βασικός στο ματς τον Παναιτωλικό, Αποστολόπουλος, την Τρίτη (20/3) έκανε κανονικό πρόγραμμα και όχι χαλαρό όπως οι υπόλοιποι βασικοί, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον για τον αγώνα της Κυριακής (25/3) με την Κέρκυρα δεν υπολογίζεται.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ