ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ στο... μικροσκόπιο

ΠΑΟΚ στο... μικροσκόπιο
Μπόλονι INTIME SPORTS

Λάσλο Μπόλονι και Χοακίμ Πρέτο έχουν το δικό τους τρόπο να τσεκάρουν τις επιδόσεις των παικτών του ΠΑΟΚ (videos)

Το δικό τους τρόπο δουλειάς έχουν ο Λάσλο Μπόλονι και ο άμεσος συνεργάτης του Χοακίμ Πρέτο και όσοι βρίσκονται κατά καιρούς στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ το έχουν αντιληφθεί.

Τρανή απόδειξη ο τρόπος με τον οποία προσπάθησαν να τσεκάρουν τις επιδόσεις των παικτών του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να δουλέψει προσωπικά ο ίδιος με όσους δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αφού τους έτρεξε... αλλάζοντάς τους αρκετά συχνά το ρυθμό στη συνέχεια τους δοκίμασε στα σουτ.

Παράλληλα, είδε και τις επιδόσεις των τερματοφυλάκων του. Μάλιστα, συμμετείχε και ο ίδιος με τη φωνή του άλλοτε επιδοκιμάζοντας και άλλοτε κάνοντας παρατηρήσεις και διορθώσεις. Τα VIDEOS που ακολουθούν είναι αποκαλυπτικά.

Ο Πρέτο το... έριξε στην τεχνολογία

Πιο προηγμένη... τεχνολογικά η μέθοδος του Χοακίμ Πρέτο, του άμεσου βοηθού του Λάσλο Μπόλονι. Ο Πορτογάλος εμφανίστηκε στο γήπεδο με μία μικρή κάμερα με την οποία κατέγραφε (μάλλον με βίντεο και όχι φωτογραφίες όπως μαρτυρούσαν οι κινήσεις του) τις ασκήσεις που εκτελούσαν οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του γυμναστή Νίκου Καρύδα.

Το υλικό που συγκέντρωσε του δίνει, προφανώς, την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Δείτε τα χαρακτηριστικά VIDEOS.

Διαβάστε για το δείπνο της ΠΑΕ στους παίκτες, την ανασύνταξη ενόψει πρωταθλήματος και τις αλλαγές στην ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ