ΠΑΟΚ

Σκόρπισαν χαρά σε παιδάκια Ίβιτς και παίκτες του ΠΑΟΚ

Σκόρπισαν χαρά σε παιδάκια Ίβιτς και παίκτες του ΠΑΟΚ

Αντιπροσωπείες του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην παιδογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ και του Ιπποκρατείου, καθώς και στην παιδιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου (videos+pics).

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή μέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τον Βλάνταν Ίβιτς. Η επίσκεψή τους σε παιδογκολογικές και παιδιατρικές πτέρυγες νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης και οι στιγμές που πέρασαν μαζί με τους μικρους ήρωες της ζωής ήταν πιο σημαντικές από καθε νίκη μέσα στο γήπεδο.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής οι Βλάνταν Ίβιτς, Λέο Μάτος, Στέλιος Μαλεζάς και Γκάρι Ροντρίγκες επισκέφθηκαν την παιδογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ, μοίρασαν δώρα, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους ήρωες της καθημερινότητας και τους συγγενείς τους, χαρίζοντας μερικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η συγκεκριμένη κλινική δημιουργήθηκε χάρη στην προσφορά του αείμνηστου Γιώργου Παντελάκη, με τον Ιβάν Σαββίδη να συνεχίζει στον δρόμο που χάραξε ο προκάτοχός του. Πλέον τρεις γιατροί (με το κόστος να καλύπτεται εξολοκλήρου από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ) προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους στα μικρά παιδιά που δίνουν την δική τους μάχη με την επάρατη νόσο.

Οι επισκέψεις σε Ιπποκράτειο Παπαγεωργίου

Κάποιοι άλλοι παίκτες του Δικεφάλου επισκέφθηκαν την Παιδιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και την Παιδοογκολογική Πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και χάρισαν όμορφες στιγμές σε γονείς και παιδιά που δίνουν μία καθημερινή σκληρή μάχη, παίρνοντας ένα μάθημα ζωής.

Οι μικροί ήρωες είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, να συνομιλήσουν μαζί τους για αρκετή ώρα, να βγάλουν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ φυσικά έλαβαν και πολλά δώρα ΠΑΟΚ.

Μία όμορφη μέρα για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους, που καθημερινά παλεύουν με όλους τους τις δυνάμεις κόντρα σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα προβλήματά τους και να περάσουν λίγο χρόνο με τα ινδάλματά τους.

Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Αχιλλέας Πούγγουρας βρέθηκαν στην Παιδοογκολική πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και οι Ζέλικο Μπρκιτς , Φερνάντο Βαρέλα και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης επισκέφθηκαν την Παιδοχειρουγική, Παιδιατρική πτέρυγα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, πέρασαν χρόνο με τα παιδιά και πήραν ένα δυνατό μάθημα ζωής.

Σκόρπισαν χαρά σε παιδάκια Ίβιτς και παίκτες του ΠΑΟΚ


Σκόρπισαν χαρά σε παιδάκια Ίβιτς και παίκτες του ΠΑΟΚ


Σκόρπισαν χαρά σε παιδάκια Ίβιτς και παίκτες του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ