ΠΑΟΚ

Σκόνδρας: "Ό,τι και να πω για τον Σαββίδη είναι περιττό"

Σκόνδρας: "Ό,τι και να πω για τον Σαββίδη είναι περιττό"
Σκόνδρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε για την πρωτιά του ΠΑΟΚ στα playoffs, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, αναφέροντας: "Ό,τι και να πω για αυτόν είναι περιττό".

Για διάφορα θέματα μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις ο Γιάννης Σκόνδρας. Συγκεκριμένα είπε:

Για την σεζόν που τελείωσε:

"Αυτή η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά. Είχαμε γκρίνια, η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Άλλαξε ο προπονητής. Κλείσαμε καλά τη χρονιά τελικά, βγήκαμε πρώτοι στα πλέι οφ και μας γεμίζει ενέργεια ενόψει της νέας σεζόν".

Για την δουλειά που έκανε ο Ιβιτς:

"Κάθε προπονητής έχει τη δικιά του φιλοσοφία. Έβγαλε το 100% του κάθε παίκτη και ανέβασε την ψυχολογία μας. Αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο".

Για τον λόγο που δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής επί Τούντορ:

"Είναι δύσκολο για κάποιον παίκτη όταν δεν παίζει. Πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή, αλλά αν δεν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου είναι δύσκολο. Κάνεις προπονήσεις, είσαι σε καλή κατάσταση, αλλά το σημαντικό για τη βελτίωση είναι τα παιχνίδια. Όταν δεν παίζεις σε πεισμώνει και προσπαθείς για το καλύτερο. Δεν κουβεντιάσαμε, δεν έδωσα κανένα δικαίωμα στον προπονητή. Συνέχισα να προσπαθώ, ίσως δεν του άρεσα και δεν έπαιζα. Δεν ξέρω".

Για την πρωτιά στα πλέι οφ:

"Ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς στα πλέι οφ. Ήταν άθλος αυτό που κάναμε. Ήταν όλοι δίπλα μας. Είχαμε το ρόστερ για να τα καταφέρουμε. Πάλι καλά που τελειώσαμε καλά. Οι πανηγυρισμοί και οι χαρές είναι λογικό να υπάρχουν. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία και πραγματικά ήταν μια δύσκολη χρονιά".

Για το πόσο δύσκολο ήταν να αντεπεξέλθουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, από την στιγμή που το στοιχείο της κούρασης ήταν έντονο:

"Η ομάδα ήταν πολύ κουρασμένη. Σαν ΠΑΟΚ είχαμε λίγο χρόνο ξεκούρασης. Ήρθαν καινούριοι παίκτες και ήθελαν χρόνο για να μπουν στο κλίμα. Όταν διεκδικείς έναν στόχο στα πλέι οφ, σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά είχαμε πάθος και ψυχή και καταφέραμε".

Για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς:

"Κάθε στόχος είναι ξεχωριστός. Θα κοιτάξουμε πρώτα να προετοιμαστούμε καλά για να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Με λίγη τύχη, μερικές προσθήκες μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα θέλουμε ενίσχυση. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Μέσα στην Ντόρτμουντ ήμασταν έντεκα εμείς, έντεκα αυτοί και καταφέραμε και κερδίσαμε. Πρέπει να είσαι απόλυτα έτοιμος και προσηλωμένος, έτσι μπορείς να τα βάλεις με οποιαδήποτε ομάδα".

Για το αν είναι εφικτός ο στόχος της κατάκτησης ενός τίτλου:

"Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο κυνηγάει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κάποιες φορές δεν τα πάμε τόσο καλά, όπως φέτος. Μπορούμε να τα διεκδικήσουμε. Πιστεύω θα πάμε καλύτερα από πέρυσι".

Για τον προσωπικό του απολογισμό από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ:

"Είχα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Την πρώτη χρονιά δεν πήρα πολλές ευκαιρίες. Πέρυσι έκανα καλή χρονιά. Φέτος δεν είχα χρόνο συμμετοχής. Προσπαθώ να δείξω αυτό που αξίζω και στον νέο προπονητή για να πάρω ευκαιρίες".

Για την πολλές επιλογές που θα υπάρχουν στη θέση του την νέα σεζόν:

"Ο ανταγωνισμός, ειδικά με τόσους καλούς παίκτες, κάνει καλό στον ποδοσφαιριστή. Δουλεύουμε πιο σκληρά για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να παίζουμε. Μόνο καλό κάνει σε μια μεγάλη ομάδα".

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

"Ο κ. Σαββίδης ό,τι και να πω είναι περιττό. Έχει βοηθήσει την ομάδα. Θέλει έναν τίτλο για το ευχαριστηθεί. Τα λόγια είναι περιττά, η εικόνα μιλάει από μόνη της για όσα έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ