ΠΑΟΚ

Σκόνδρας: "Ο κόσμος δικαιολογημένα αποδοκίμασε..."

Σκόνδρας: "Ο κόσμος δικαιολογημένα αποδοκίμασε..."
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σκόνδρας έδωσε... δίκιο στον κόσμο του ΠΑΟΚ που αποδοκίμασε το σύνολο του Ιγκορ Τούντορ στο ματς με τον Πλατανιά λόγω της κακής εμφάνισης.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τον Πλατανιά, αλλά δεν ικανοποίησε και ο κόσμος του "Δικεφάλου" αποδοκίμασε την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ. Γι' αυτό και για άλλα θέματα μίλησε ο Γιάννης Σκόνδρας στον "Arena fm 98,4". Συγκεκριμένα είπε:

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς την ομάδα: " Δεν είναι καλό οι αποδοκιμασίες αλλά σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις βαθούς. Ο κόσμος έχει δίκιο που μας αποδοκίμασε, δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο".

Για το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν καθυστερήσεις στο ματς με τον Πλατανιά μετά το 1-0: " Δεν είναι ωραίο. Ο κόσμος έχει δίκιο και έρχεται για να δει καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι σε ντρεφορμάρισμα. Και εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί, τώρα θα ξεκουραστούμε και από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ξανά, ελπίζω να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο".

Για το πώς βλέπουν οι παίκτες τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: " Δεν είμαστε ευχαριστημένοι και η ομάδα σε αρκετά ματς δεν ήταν καλή. Η ομάδα είναι κουρασμένη, έχει τραυματισμούς και πολλά παιδιά δεν έχουν σταματήσει να παίζουν. Η σωματική και η ψυχολογική κούραση παίζει ρόλο. Παίζει ρόλο κι αυτό γιατί η ομάδα ξεκίνησε πολύ νωρίς. Η διακοπή θα μας κάνει καλό. Με την κούραση, δεν έχεις την σπιρτάδα που είχες στην αρχή της χρονιάς".

Για τις σχέσεις παικτών και προπονητή: " Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια, είμαστε καλά".

Για το τι κρατά από το 2015: " Δεν μπορώ να κρατήσω και πολλά. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έρχεται μια χρονιά δύσκολη και να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους δύο στόχους που έχουν απομείνει. Οι στόχοι είναι το Κύπελλο και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Μπορούμε να το πετύχουμε και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα με πολλή δουλειά".

Για το ότι στον ΠΑΟΚ δεν μιλούσαν για στόχους το καλοκαίρι: " Αυτή ήταν η φιλοσοφία. Θέλαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Οι δύο στόχοι είναι το Κύπελλο και η δεύτερη θέση και θα παλέψουμε γι' αυτό".

Για το "διπλό" κόντρα στην Ντόρτμουντ: " Είναι μεγάλη νίκη, αυτό το κρατάμε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι 100 μέτρα αλλά είναι μαραθώνιος ολόκληρος. Βέβαια δεν περάσαμε στην επόμενη φάση. Αυτό είναι αποτυχία και από λεπτομέρειες δεν περάσαμε. Δεν είχαμε τύχη. Επαιξαν ρόλο οι ισοπαλίες με την Γκαμπάλα ενώ μέτρησε και το ότι δεν κερδίσαμε την Κρασνοντάρ".

Για την φετινή του παρουσία: " Προσπαθώ να δίνω τα πάντα και το 100% στις προπονήσεις. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να είμαι αυτός που πρέπει. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα. Το θέμα είναι όταν σου δοθεί η ευκαιρία από τον προπονητή, να την αρπάξεις από τα μαλλιά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ