ΠΑΟΚ

Σκαριόνε: "Ευχαριστώ, αλλά περιμένω τη Μπεσίκτας"

Σκαριόνε: "Ευχαριστώ, αλλά περιμένω τη Μπεσίκτας"
Σκαριόνε

Ποια ήταν η απάντηση του Όσκαρ Σκαριόνε στην κρούση του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα "Fanatik". Κοντά στον Κυζερίδη ο Δικέφαλος του Βορρά, στα πιτς 4-6 εβδομάδες ο Ροντρίγκες.

Ο Όσκαρ Εζεκίλ Σκαριόνε έιναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν τον ΠΑΟΚ ενόψει Γενάρη, σύμφωνα και με την παραδοχή του Φρανκ Άρνεσεν μετά τον αγώνα στη Λιβαδειά. Ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες να προχωρήσει η μεταγραφή του από την Κασίμπασα στον Δικέφαλο, γι' αυτό και ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ήταν επιφυλακτικός στον τρόπο που τοποθετήθηκε για την περίπτωση του 30χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού το βράδυ της Δευτέρας.

Η κυριότερη ίσως είναι το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και συγκεκριμένα της υποψήφιας πρωταθλήτριας Τουρκίας, Μπεσίκτας, την οποία σύμμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Fanatik στην Τουρκία επικαλέστηκε και ο ίδιος ο παίκτης στην κρούση που του έκανε ο ΠΑΟΚ. "Ευχαριστώ για την προσφορά σας, αλλά προτεραιότητά μου είναι η Μπεσίκτας. Δεν μπορώ να σας απαντήσω τίποτα αν πρώτα δεν έχω νέα από εκεί" φέρεται να απάντηση ο Σκαριόνε στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Μπεσίκτας είναι διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό στην Κασίμπασα για να αγοράσει από τώρα τον παίκτη με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι. Ο Σκαριόνε διάγει την τρίτη σεζόν του στην Κασίμπασα και μέχρι τώρα μετρά 83 ματς, 35 γκολ και 13 ασίστ, απολογισμός αν μη τι άλλο εντυπωσιακός.

Ο ΠΑΟΚ κοντά στον Κυζερίδη

Με πρωτοβουλία Ελλήνων παικτών του ΠΑΟΚ, όλη η ομάδα του "Δικεφάλου" συγκεντρώνει ένα σεβαστό ποσό και θα το παραδώσει στον Νίκο Κυζερίδη για τον αγώνα που κάνει για να αντιμετωπίσει το σημαντικό πρόβλημα υγείας που έχει. Οι "ασπρόμαυροι" ευαισθητοποίησαν με το σοβαρό θέμα του άλλοτε πρώην παίκτη του Αρη και πρόκειται να τον βοηθήσουν.

Στα πιτς 4-6 εβδομάδες ο Ροντρίγκες

Eγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι Ροντρίγκες και Χαρίσης. Για τον πρώτο τα νέα είναι δυσάρεστα αφού σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς και η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες, ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στην αποθεραπεία στην οποία έχει ξεκινήσει ήδη να υποβάλλεται. Από εκεί και πέρα ο Χαρίσης έχει ένα μικρό οίδημα στην περιοχή του τετρακέφαλου και τις επόμενες μέρες μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων θα ακολουθήσει προληπτικά ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο προκειμένου να μην επιβαρύνει το πόδι του λόγω του ότι προέρχεται από τραυματισμό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ