ΠΑΟΚ

Σιμάο Σαμπρόζα για ΠΑΟΚ

Σιμάο Σαμπρόζα για ΠΑΟΚ

Ο 33χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Σιμάο Σαμπρόζα έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ. Ποιο είναι το κασέ του, ποια η στάση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες για να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά τόσο στον άξονα όσο και στα άκρα.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" θέλουν ποδοσφαιριστές με δεδομένη ποιότητα για να ανέβει το επίπεδο της ομάδας και μέσα σ' αυτό το πλαίσιο συλλέγουν προτάσεις με υψηλό κασέ.

Μία από τις περιπτώσεις που προτάθηκε και αντιμετωπίζεται με θετική διάθεση από πλευράς ΠΑΟΚ, χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει κρούση, είναι αυτή του Σιμάο Σαμπρόζα.

Ο 33χρονος Πορτογάλος ακραίος, με σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Πορτογαλίας και της Ισπανίας μένει σε λίγες μέρες ελεύθερος από την Εσπανιόλ και έχει κασέ που κυμαίνεται περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Φυσικά, δεν είναι και ο μόνος παίκτης αυτού του επιπέδου που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και το αν γίνει κίνηση για διαπραγμάτευση μαζί του θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Η σπουδαία καριέρα του Σιμάο

Ο Σιμάσο Σαμπρόζα γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 1979, έχει ύψος 1.70μ. και άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα πορτογαλικά γήπεδα με τη φανέλα της Σπόρτινγκ. Το 1999 πήρε μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα στην οποία έμεινε δύο χρόνια, ακολούθησε μία εξαετία στη Μπενφίκα και τρία χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρόπερσι αγωνίστηκε στη Μπεσίκτας και πέρυσι στην Εσπανιόλ. Σε όλες τις ομάδες είχε γεμάτες σεζόν.Έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Πορτογαλίας με την Μπενφίκα, το Europa League με την Ατλέτικο, Κύπελλο στην Τουρκία με τη Μπεσίκτας, ενώ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πορτογαλικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2006-2007.

Τέλος, μετρά 85 συμμετοχές και 22 γκολ με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ