ΠΑΟΚ

Υιός Στέφενς και Τσιστιακόφ πρωταγωνιστούν

Υιός Στέφενς και Τσιστιακόφ πρωταγωνιστούν

Υιός Στέφενς και Τσιστιακόφ είναι τα δύο πρόσωπα των ημερών στον ΠΑΟΚ, αφού έχουν αναλάβει τις επαφές για ηχηρές μεταγραφές

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης και ο Χουμπ Στέφενς διαπραγματεύονταν για την συνεργασία του Ολλανδού με τον ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος είχε ξεκαθαρίσει ότι ο νέος προπονητής θα είχε το δικαίωμα επιλογής ορισμένων πρωτοκλασάτων παικτών που θα αποκτηθούν για να ανεβάσουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ.

Η υπόσχεση υλοποιείται, καθώς ο 60χρονος τεχνικός κάνει ενέργειες, μέσω του ατζέντη του και γιου του Μάικλ, να αποκτηθούν ένας ακραίος και ένας επιτελικός μέσος που θα κάνουν τη διαφορά όταν ο ΠΑΟΚ επιτίθεται.

Οι επαφές γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και σύντομα αναμένεται εξέλιξη, αφού ο Σαββίδης έχει δώσει εντολή να κλείσουν οι μεταγραφές στις συγκεκριμένες θέσεις.Την ίδια ώρα συνεχίζει τις επαφές για άλλες θέσεις που ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Ο στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες από το πάνω ράφι και άπαντες στον ΠΑΟΚ περιμένουν το αποτέλεσμα των ενεργειών του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ