ΠΑΟΚ

Σίλντενφελντ: "Ησυχάσαμε στο 2-0"

Σίλντενφελντ: "Ησυχάσαμε στο 2-0"
Σίλντενφελντ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας και την συνεργασία του με τον Κατσουράνη.

"Δεν ήταν τόσο καλό παιχνίδι για μας, αλλά ήταν αρκετό αυτό που κάναμε γιατί πήραμε τη νικη. Μετά και το δεύτερο γκολ, ησυχάσαμε και σιγουρευτήκαμε.

Χρειαζόμαστε για την ψυχολογία μας τέτοιες νλικες, γιατί είναι δύσκολη η συνέχεια. Τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για μας", είπε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός.

Για το μηδέν παθητικό του ΠΑΟΚ σε τρία συνεχόμενα ματς: "Και εγώ το παρατήρησα και το σκέφτηκα. Με τον καιρό πηγαίνουμε καλύτερα με τον Κατσουράνη και δουλεύουμε καλύτερα. Έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουξμε καλύτερα τους αντιπαλους μας".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: "Ο στόχος είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ, αλλά είναι πολύ σημαντικά και τα ματς μέχρι εκεί. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έστι θα τα καταφέρουμε τελικά".

Διαβάστε τι δήλωσαν Γεωργιάδης και Ολίσε για την συνέχεια της σεζόν και τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ

Ο Γεωργιάδης δήλωσε, συγκεκριμένα, στην κάμερα της NOVA: "Έλειψα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά ελπίζω να μην ξαναέχω κάποιο πρόβλημα και να είμαι καλά στη συνέχεια. Πιστεύω ότι νικήσαμε δίκαια. Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο, κάναμε πολλές ευκαιρίες και με τα γκολ αποδείξαμε ότι είμαστε σε καλή φόρμα σε ένα κρίσιμο σημείο για το πρωτάθλημα.

Έχουμε άλλα δύο κρίσιμα ματς και πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι. Το καλό είναι ότι σκοράρουμε. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ήταν πρόεδρός μου για έξι χρόνια και θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για την απώλεια".

Ο Ολίσε από την πλευρά του είπε: "Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και σημειώσαμε γκολ. Από τη μέρα που είμαι εδώ η ομάδα δεν έχει χάσει και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο ενώ στόχος παραμένει η δεύτερη θέση και γι' αυτή θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Προσπαθώ για το καλό της ομάδας, θέλω να σκοράρω, δεν το κατάφερα σήμερα αλλά είμαι χαρούμενος που μπόρεσα και έδωσα μία ασίστ. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στο σύστημα και να το κατανοήσω πλήρως και πιστεύω πως το έχω καταφέρει σε ένα μεγάλο βαθμό. Έχω ακούσει ότι ο Αστέρας έχει καλή ομάδα αλλά εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε χωρίς να μας απασχολεί ποιος είναι αντίπαλος ενώ στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ