ΠΑΟΚ

"Σερβίρει" και με... τακουνάκι ο Βιεϊρίνια

"Σερβίρει" και με... τακουνάκι ο Βιεϊρίνια
INTIME SPORTS

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν είναι μόνο σπουδαίος σκόρερ αλλά και δημιουργός. Ιδιαίτερα η συνεργασία του με τον Στέφανο Αθανασιάδη είναι εντυπωσιακή (videos)

Είναι δεδομένο πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανεβάζει αγωνιστικά επίπεδο τον ΠΑΟΚ με την παρουσία του.

Δεν είναι μόνο η εκτελεστική του δεινότητα και οι φαντεζί ντρίπλες που τον κάνουν να ξεχωρίζει αλλά και οι εξαιρετικές ασίστ με τις οποίες εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα τον Στέφανο, Αθανασιάδη.

Η συνεργασία των δύο νεαρών και συνάμα πολύ ταλαντούχων παικτών είναι εντυπωσιακή τόσο σε παραγωγικότητα όσο και σε θέαμα.

Ήδη έχουν πετύχει από οκτώ γκολ όντας πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ ενώ ο Πορτογάλος έχει δώσει και δύο σπουδαίες ασίστ στον συμπαίκτη του.

Στην Τούμπα εναντίον του Ατρόμητου, το παιχνίδι ήταν στις καθυστερήσεις και φρόντισε με τακουνάκι μετά από πάσα του Ίβιτς να βγάλει τετ α τετ τον Αθανασιάδη που με σουτ έκανε το 3-1.

Με τον ίδιο τρόπο, τακουνάκι δηλαδή, αλλά με αυξημένο επίπεδο δυσκολίας, ο Βιειρίνια είχε δώσει νέα ασίστ στον επιθετικό του ΠΑΟΚ που και πάλι σκόραρε με απευθείας σουτ εναντίον του Πανιωνίου.

Βιεϊρίνια και Αθανασιάδης αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα "όπλα" του ΠΑΟΚ που φαίνεται να έχουν "ξεμπουκώσει" και να προσφέρουν στον Λάσλο Μπόλονι τη σιγουριά πως το γκολ θα επιτευχθεί...

Η ασίστ με Πανιώνιο

Το "σερβίρισμα" με Ατρόμητο

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ