ΠΑΟΚ

"Σε θέλουμε επαγγελματία, συζητάμε πρόταση"

"Σε θέλουμε επαγγελματία, συζητάμε πρόταση"
Ιτάνζ ICON

Διαβάστε τι συζητήθηκε μεταξύ Ιτάνζ και Βρύζα κατά την διάρκεια της απολογίας του Καμερουνέζου τερματοφύλακα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Φοβερές ατάκες Αναστασιάδη στην προπόνηση (βίντεο).

Έντονο... παρασκήνιο και αρκετές νέες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Σαρλ Ιτάνζ στον ΠΑΟΚ έγιναν γνωστές μετά την απολογία του παίκτη στον Ζήση Βρύζα, για την καθυστερημένη ενσωμάτωσή του στην αποστολή του "Δικέφαλου" στην Ολλανδία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δέχθηκε πως ο Ιτάνζ αντιμετώπισε οικογενειακό πρόβλημα και δεν "ανέβηκε" στην Ολλανδία την ημέρα που έπρεπε, αλλά τον ενημέρωσε ότι θα τιμωρηθεί με το αντίστοιχο πρόστιμο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας.Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έμεινε εκεί:

"Η ομάδα φέρεται επαγγελματικά σε όλους. Αυτό θέλει να κάνετε και εσείς απέναντί της", φέρεται να είπε.

"Το συζητάμε..."

Ο Ιτάνζ δέχθηκε όσα του είπε ο Βρύζας και στο τέλος της συζήτησης έγινε κουβέντα για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Καμερουνέζου από τον ΠΑΟΚ, αν έρθει πρόταση για εκείνον στον "Δικέφαλο".

Από τη πλευρά του ο Ζήσης Βρύζας είπε στον έμπειρο πορτιέρο πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το θέμα θα συζητηθεί και θα παρθεί η καλύτερη απόφαση και για τις δύο πλευρές. Ωστόσο, αξίζει να τονίσουμε πως από την πλευρά του ο Σαρλ Ιτάνζ δεν είπε στον Βρύζα πως θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, απλά ήθελε την διαβεβαίωση πως αν υπάρξει πρόταση για εκείνον να συζητηθεί το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο ΠΑΟΚ πριν από καιρό είχε απορρίψει πρόταση τουρκικής ομάδας, που φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, επειδή δεν κρίθηκε οικονομικά συμφέρουσα.

Ο Αγγελος βρήκε το κουμπί τους

Πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τους παίκτες του με την συμπεριφορά του. Διαβάστε περιστατικά, αλλά και νέες φοβερές ατάκες του.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει κερδίσει τους παίκτες με την συμπεριφορά του, σε σημείο που χθες... άλλαξαν οι ρόλοι και έκαναν πλάκα στον 61χρονο τεχνικό οι ποδοσφαιριστές του. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (16/7) εντολή για άσκηση όπου θα σούταραν προς την εστία ένας-ένας. "Έλα, Κυριάκο, πεθαμένο, εσύ σουτάρεις πρώτος…",είπε στον Σαββίδη, αλλά μαζί με τον νεαρό μέσο σούταραν και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ ταυτόχρονα.

Ο Γιακουμής έφυγε από την εστία του και ακολούθησαν χαμόγελα, ακόμη και από τον Αναστασιάδη. Αυτό είναι ένα μόνο δείγμα του κλίματος που επικρατεί στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ -χωρίς, φυσικά, να χάνεται σε κανένα σημείο η πειθαρχία- και που, φυσικά, θέλει να διατηρήσει καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν ο προπονητής του Δικεφάλου.

Η... Μπαρτσελόνα

Σε μία άσκηση με σέντρες οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έβρισκαν εύκολα συμπαίκτη τους μέσα στην περιοχή και η αντίδραση του Αγγελου Αναστασιάδη ήταν άμεση, φέρνοντας ως παράδειγμα την Μπαρτσελόνα!
"Στην Μπαρτσελόνα βρίσκουν ένα άτομο ανάμεσα σε 30 αντιπάλους και εμείς έχουμε πέντε δικούς μας στην περιοχή και δεν μπορούμε να σημαδέψουμε ούτε έναν"τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο οφθαλμίατρος!

Στο "στόχαστρο" του τεχνικού του ΠΑΟΚ βρέθηκε χθες και ο Μαντούρο. Ο Ολλανδός μέσος σέντραρε, όμως, δεν βρήκε την μπάλα καλά. "Καλό Μαντ..."φώναξε ένας συμπαίκτης του, αλλά ο Αναστασιάδης είχε άλλη άποψη: "Οφθαλμίατρο Μαντ…", είπε από την πλευρά του ο 61χρονος προπονητής.

Ο χαρακτήρας του Κουλούρη

Λίγο πριν το φινάλε της χθεσινής προπόνησης ο Κουλούρης σούταρε εύστοχα και όπως όριζε η άσκηση αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια. Ο Λαγωνίδης, κάνοντας πλάκα, του φώναξε : "Είναι ίδιο δωμάτιο με τον Γιακουμή (σ.σ. δεν ισχύει) και το έστησαν"και ο Αναστασιάδης του ζήτησε αρχικά να εκτελέσει ξανά. Παρότι, αμέσως, διευκρινίστηκε πώς πρόκειται για πλάκα, ο Κουλούρης έμεινε με τους συμπαίκτες του, μέχρι να του πει ο Αναστασιάδης: "Τι κάνεις εδώ, εσύ. Σκόραρες, φύγε…".

Ο... κολιός

Νωρίς νωρίς σε μία άσκηση χθες οι παίκτες ζήτησαν νερό. "Τι νερό; Από τώρα; Τι φάγατε ρε πεθαμένα και διψάτε; Κολιό φάγατε στο ξενοδοχείο; Από τώρα νερό;"είπε ο Αναστασιάδης και φυσικά άπαντες ξέσπασαν σε γέλια, χωρίς, πάντως στη συνέχεια να ξεδιψάσουν άμεσα.

Η Εθνική Τράπεζα!

Σε μια άλλη άσκηση, έπρεπε ο παίκτης να βάλει γκολ έπειτα από σέντρα. Ο Ρατς αστόχησε και χαμογελαστός ο Αναστασιάδης του είπε: "Βρε πεθαμένο έχεις πανηγυρίσει ποτέ γκολ στη ζωή σου;"Τότε παρεμβαίνει ο Δημητρακόπουλος και του λέει: "Κόουτς έβαλε με την Εθνική"και ο Αναστασιάδης απαντά "Με την Εθνική Τράπεζα;"και φυσικά ακολούθησε άφθονο γέλιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ