ΠΑΟΚ

Σάχοβ: "Ξεδώσαμε γιατί ήταν ο πρώτος τίτλος μετά το 2003"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Εβγέν Σάχοβ μίλησε για τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του που ήρθε με τον ΠΑΟΚ και τους έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στην ουκρανική ιστοσελίδα " zbirna.com" μίλησε ο Εβγέν Σάχοβ μετά το θριαμβευτικό Σαββατοκύριακο που βίωσε με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη βραχνιασμένη φωνή του: "Όχι, όχι δεν είναι από τη σαμπάνια. Γιορτάσαμε διαφορετικά και η χαρά ήταν πραγματικά μεγάλη – ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίσει τίτλο από το 2003, οπότε ξεδώσαμε. Μέχρι το πρωί όλοι τραγουδούσαμε δυνατά. Υπήρξε έλεγχος ντόπινγκ και μέχρι να επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη - ήταν ήδη πέντε το πρωί. Έτσι κάπως έκλεισε και η φωνή μας".

Για την υποδοχή από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Ασφαλώς! Ο Λευκός Πύργος ήταν γεμάτος από οπαδούς μας. Για να αντιληφθεί κάποιος τι έγινε πρέπει να δει οπωσδήποτε πλάνα στην τηλεόραση".

Για το αν πέταξε το μετάλλιο πάνω στους πανηγυρισμούς, όπως ο πρώην συμπαίκτης σου στη Ντνίπρο, Ντένις Κουλάκοφ όταν κατέκτησε το Κύπελλο Ουκρανίας: "Οχι(γέλια), είναι εντάξει. Το μετάλλιο κρέμεται στο σπίτι μου. Για μένα αυτό το μετάλλιο αποτελεί ορόσημο – γιατί μετά από χρόνια κατέκτησα τον πρώτο τίτλο με έναν σύλλογο στην καριέρα μου".

Για το απολογισμό του τελικού: "Ήταν ένας τυπικός τελικός, όπου κανείς δεν ήθελε να πάρει ρίσκο, πολλές μονομαχίες, ένα κλειστό παιχνίδι, σ’ ένα όχι και τόσο καλό αγωνιστικό χώρο. Δε δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες, αλλά εμείς είχαμε τις καλύτερες".

Για το αν θα μπορούσε να είχε βάλει γκολ: "Όχι. Παρά το γεγονός ότι είχα μια ευκαιρία με το κεφάλι να πετύχω γκολ...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ