ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Να πάρω τίτλο και με την πρώτη ομάδα"

Σαββίδης: "Να πάρω τίτλο και με την πρώτη ομάδα"

Ο Κυριάκος Σαββίδης μιλά για τους προσωπικούς του στόχους τη χρονιά που ξεκινά και πως θα τους επιτύχει.

Είναι από τους παίκτες που στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ και θέλουν να τον δουν να αγωνίζεται με την φανέλα της πρώτης ομάδας. Ο Κυριάκος Σαββίδης, βασικό στέλεχος, της ομάδας Κ20 του "Δικέφαλου" που πήρε το πρωτάθλημα μιλά για τους στόχους του τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και τη μέχρι τώρα συνεργασία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαββίδης:Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας:

" Κάθε χρονιά που ξεκινά για μας τους νέους, είναι και μία νέα ευκαιρία, έτσι ώστε μέσα από τη σκληρή δουλειά, να πείσουμε τον προπονητή μας ότι αξίζει να βρισκόμαστε εδώ".

Για το πως βιώνει τη φετινή χρονιά: "Είναι πολύ διαφορετική χρονιά στην ομάδα σε σχέση με την περσινή. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα φέτος, όλοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο, όπως είπα και πριν, να πείσουμε τον προπονητή ότι πρέπει να είμαστε εδώ".

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: "Όλοι γνωρίζουμε ότι βρίσκεται πολλά χρόνια στον ποδόσφαιρο. Έχει μεγάλη πείρα. Έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα αυτήν την χρονιά να πετύχει τους στόχους που θέλει."

Για το ότι ο Αναστασιάδης εμπιστεύεται νέους παίκτες και τις διαφορές με την Κ20 του ΠΑΟΚ: "Είναι μια ευκαιρία για εμάς. Ο προπονητής πιστεύει στα νέα παιδιά και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το επίπεδο είναι διαφορετικό από την Κ20. Εκεί κατακτήσαμε έναν τίτλο και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στην πρώτη ομάδα. Χρειαζόμαστε έναν τίτλο."

Για το αν επηρεάζονται οι νέοι παίκτες από τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν στον ΠΑΟΚ: "Εμάς δεν μας απασχολεί πολύ αν θα έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής. Δουλεύουμε σκληρά για να πείσουμε τον προπονητή μας. Από κει και πέρα αν έρθει κάποιος παίκτης, καλοδεχούμενος."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ