ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Να μείνουμε στην κορυφή"

Σαββίδης: "Να μείνουμε στην κορυφή"

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Σαββίδης αναφέρθηκε στο ματς με τον Πανθρακικό αλλά και τα παιχνίδια απέναντι σε Ντιναμό Μινσκ και Γκινγκάμπ.

Για το ματς με τον Πανθρακικό, τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ αλλά και το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ μίλησε ο Κυριάκος Σαββίδης. Συγκεκριμένα είπε στην NOVA:

Για την νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ: " Οι συνθήκες δεν ήταν αυτές που έχουμε συνηθίσει, ο καιρός ήταν πολύ διαφορετικός από ότι είναι εδώ. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, πήγαμε εκεί πέρα για να κερδίσουμε και ευτυχώς τα καταφέραμε".

Για το ματς με Γκινγκάμπ: "Το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ νομίζω είναι τελικός, η νίκη είναι μονόδρομος. Νομίζω εδώ θα κριθούν όλα, στο γήπεδο μας και άμα είμαστε αυτοί που πρέπει, νομίζω θα τα καταφέρουμε".

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: "Όταν αγωνίζεσαι σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ είναι λογικό να υπάρχουν παιχνίδια μεσοβδόμαδα. η ομάδα παίζει τρεις φορές την εβδομάδα πολλές φορές. Ένας ποδοσφαιριστής γνωρίζει νομίζω ποιο είναι το επάγγελμα του, σε ποια ομάδα είναι και πρέπει να είναι σοβαρός πάντα, συγκεντρωμένος και να δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό. Νομίζω είναι να προπονείται όπως προπονούμαστε εδώ, με το σωστό τρόπο. Να υπάρχει ξεκούραση, καλή ζωή και όλα έρχονται".

Για το ματς με τον Πανθρακικό: " Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, είμαστε πρώτοι και πρέπει να μείνουμε στην κορυφή. Όπως είπα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για τον Πανθρακικό: "Ο Πανθρακικός αυτή τη στιγμή δεν είναι σε καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα, όμως είναι μία ομάδα που πρέπει να τη σεβαστούμε όπως κάθε αντίπαλο, αλλά από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να κερδίσουμε".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Εμείς είμαστε μία ομάδα, η οποία θέλει να κρατάει τη μπάλα, θέλει να έχει κατοχή της μπάλας. Νομίζω το καταφέρνουμε σε πολλά παιχνίδια. Έτσι και σε αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ελπίζω να το καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ