ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Όποιος δεν θέλει να παίζει, θα φύγει..."

Σαββίδης: "Όποιος δεν θέλει να παίζει, θα φύγει..."
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας να ταρακουνήσει τους παίκτες της ομάδας και να τους στείλει μήνυμα για την συνέχεια.

Χοντρή κατσάδα επιφύλαξε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μπήκε στα αποδυτήρια και έδωσε συνέχεια στη μπούκα που είχε κάνει εν ώρα αγώνα στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας από τον Γιώργο Γεωργιάδη να κάνει αλλαγές βάζοντας νεαρούς παίκτες.

"Τι εμφάνιση ήταν αυτή που κάνατε; Λες και παίζατε πρώτη φορά μεταξύ σας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν ταιριάζουν τέτοιες εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ", είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και συνέχισε, κάνοντας παράπονα σε συγκεκριμένους, έμπειρους παίκτες, σε άλλο πιο σκληρά και άλλον πιο ήπια.

"Όποιος δεν θέλει να παίζει του χρόνου, δεν θα είναι εδώ. Να είναι σίγουρος γι' αυτό. Δεν είναι δυνατό να συνεχίσω να ανέχομαι τέτοιες παρουσίες".

Η ομιλία του Σαββίδη ουσιαστικά προαναγγέλλει εξελίξεις μετά το τέλος των πλέι οφ. Θυμίζουμε ότι και στη συνέντευξη Τύπου ο Γεωργιάδης δεν θέλησε να καλύψει παίκτες όπως ο Νομπόα για τις άνευρες εμφανίσεις τους, λέγοντας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: "εσείς κρίνετε"

Με χτυπήματα Μακ και Κόστα

Ο Ρόμπερτ Μακ έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω μίας κάκωσης που υπέστη στη μέση στην αρχή του αγώνα. Ο Ρικάρντο Κόστα έφυγε, επίσης με κάκωση στον αχίλλειο τένοντα. Δεν φαίνεται, όμως, ότι τίθεται σε αμφιβολία η παρουσία τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, δεν είναι ακόμη σίγουροι στον ΠΑΟΚ τι θα συμβεί με τον Βίτορ και τον Αθανασιάδη. Όσο για τον Παπαδόπουλο, θα είναι απόλυτα έτοιμος την Τετάρτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ