ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Ισχυρή συμφωνία με Τούντορ"

Σαββίδης: "Ισχυρή συμφωνία με Τούντορ"
Σαββίδης

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να πορεύεται με προπονητή τον Ίγκορ Τούντορ, με τον οποίο "έχουμε μια ισχυρή συμφωνία".

Ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ιγκορ Τούντορ από τον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και υποστήριξε ότι ο Κροάτης θα συνεχίσει στον πάγκο.

Αναλυτικά η γραπτή "τοποθέτηση" του ισχυρού άνδρας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ: "Δεν υπήρξε ποτέ στην ατζέντα μου κανένα ερωτηματικό για τον Ίγκορ Τούντορ. Είναι ο προπονητής της ομάδας και έχουμε μια ισχυρή συμφωνία, ενώ μοιραζόμαστε και το ίδιο πάθος για την επιτυχία. Είναι μια συζήτηση που δεν θα επιτρέψω να ανοίξει ξανά.

Ζήτησα από τους συνεργάτες μου να αισθανθούν την ίδια αφοσίωση. Πρέπει να είναι οι πιο ουσιαστικοί συνεργάτες του προπονητή και οφείλουν να γνωρίζουν ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τη θεωρήσω δική τους αποτυχία και -από την άλλη- η επιτυχία της ομάδας θα θεωρηθεί επίτευγμα συνολικής δουλειάς. Πρέπει να είμαστε οικογένεια με έργα, όχι μόνο με λόγια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Λούμπος Μίχελ νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Παραιτήθηκε ο Αγγελίδης από τον ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Θα είμαι στην προπόνηση της Τετάρτης"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ