ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Δεν υπάρχει θέμα Τούντορ"

Σαββίδης: "Δεν υπάρχει θέμα Τούντορ"
Τούντορ INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ιγκόρ Τούντορ και μέσω του γιου του μετέφερε ότι στηρίζει τον Κροάτη τεχνικό. Τι έλεγε και ο υπεύθυνος Τύπου, Κυριάκος Κυριάκος.

Αμέσως μετά το παιχνίδι στη Μυτιλήνη, κυκλοφόρησαν φήμες και ανυπόγραφα δημοσιεύματα ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση του Τούντορ.

Κάτι τέτοιο, παρά τη δυσφορία που υπάρχει για τις εμφανίσεις της ομάδας, δεν ισχύει.

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου", συνομίλησε τηλεφωνικά, μέσω του συνεργάτη του, Κώστα Φωτιάδη, με τον Κροάτη τεχνικό και ζήτησε εξηγήσεις για την εμφάνιση της ομάδας.

Η συνομιλία διήρκεσε αρκετά λεπτά και αμέσως μετά μέσω του γιου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαβίδη, μεταφέρθηκε η θέση του μεγαλομετόχου: "Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Ο Ιγκόρ Τούντορ είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ".

Για το θέμα, ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, σχολίασε: "Όποιος εμπλέκει τον ΠΑΟΚ σε θέματα αντικατάστασης του προπονητή, δεν καταλαβαίνει, παρότι το χουμε επαναλάβει πολλές φορές, ότι η εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη και της διοίκησης στον Ίγκορ Τούντορ παραμένει ακλόνητη.

Και αυτό θα γίνεται όλο και περισσότερο κατανοητό και είμαστε πεπεισμένοι ότι σύντομα θα επιστρέψουν και οι πειστικές εμφανίσεις. Τέρμα λοιπόν στα κουτσομπολιά που βολεύουν μόνο όσους θέλουν να μας κάνουν να φύγουμε από τον δρόμο μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ