ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Δεν ανέθεσα σε κανέναν να βρει προπονητή"

Σαββίδης: "Δεν ανέθεσα σε κανέναν να βρει προπονητή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη στους συνεργάτες του μετά τη δημοσιοποίηση των ρεπορτάζ για την απόφαση αντικατάστασης προπονητή και την αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα.

Πριν από λίγη ώρα υπήρξε ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ενόχληση του Ιβάν Σαββίδη, σχετικά με τα δημοσιεύματα ότι ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του Ίγκορ Τούντορ και την δημοσιοποίηση συγκεκριμένων ονομάτων (Αναστασίου), με τα οποία φέρεται να έχουν γίνει επαφές.

Συγκεκριμένα, από τα γραφεία της Τούμπας μεταφέρεται η παρακάτω τοποθέτηση του Σαββίδη προς του συνεργάτες του που φανερώνει και ενόχληση από μέρους του:

"Είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις φήμες που βγαίνουν με ευκολία. Ποτέ δεν ανέθεσα σε κανέναν να αναζητήσει προπονητή γιατί έχουμε προπονητή. Ζήτησα τις απόψεις όλων για το πως θα βγούμε από την αγωνιστική κρίση και πως θα παρουσιάσουμε τη βελτίωση που επιθυμούμε.Κανείς δεν μπορεί να μιλάει εκ μέρους μου χωρίς την άδειά μου κι αν το κάνει, θέτει εαυτόν εκτός της εταιρίας".

Φυσικά,στο σκέλος "των απόψεων για το πώς θα βγει ο ΠΑΟΚ από την αγωνιστική κρίση"συμπεριλήφθηκε και συζήτηση και γύρω από το θέμα του προπονητή και αυτό δεν το αρνείται κανείς στον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης, όμως, επιμένει στο ότι δεν έχει έχει δώσει εντολή για αναζήτηση προπονητή.

Ψάχνουν διάδοχο κοινής αποδοχής

Το ρεπορτάζ που από νωρίς έχει μεταφέρει το Sport24.gr, αναφέρει ότι ο Σαββίδης στη διάρκεια της σύσκεψης έδωσε το "οκ" να προχωρήσει η διαδικασία αντικατάστασης του Τούντορ. Έθεσε, όμως, ως προϋπόθεση (κι αυτό είναι ένα νεότερο στοιχείο) να βρεθεί μία σίγουρη λύση διαδόχου προπονητή με αποδεδειγμένη ικανότητα, κοινής αποδοχής.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, μάλιστα Αγγελίδης και Άρνεσεν τόνισαν ότι ίσως πρέπει να δοθεί λίγος παραπάνω χρόνος στον Τούντορ, χωρίς όμως να εμφανίζονται βέβαιοι για εντυπωσιακή μεταστροφή στην εικόνα της ομάδας.

Ο Σαββίδης μπροστά στην έλλειψη σίγουρης λύσης, ζήτησε να κληθεί άμεσα ο Τούντορ να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να έχει μαζί του επαφή, μέσω skype, για να πάρει τις αποφάσεις του.

Μάλιστα, τόνισε ότι "δεν μπορεί να φταίει μόνο ο προπονητής", γι΄αυτό και ζήτησε να γίνει συζήτηση αναλυτικά για όλα τα ζητήματα της ομάδας για να διαπιστωθεί σε κάθε τομέα ποιος φέρει την ευθύνη.

Σε κάθε περίπτωση είναι σαφές ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Τούντορ και αν δεν προκύψει άμεσα αλλαγή ίσως το ματς στο Καραϊσκάκη να είναι το τελευταίο του στον πάγο του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ