ΠΑΟΚ

Σάμπο: "Θα πάω δανεικός σε άλλη ομάδα"

Σάμπο: "Θα πάω δανεικός σε άλλη ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έρικ Σάμπο δήλωσε απογοητευμένος από τη μη συμμετοχή του στην αποστολή της εθνικής Σλοβακίας και μίλησε για το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Ενδιαφέρουσες δηλώσεις Λέοβατς και Περέιρα.

Απογοητευμένος από τη μη κλήση του στην αποστολή της εθνικής Σλοβακίας για τα τελικά του EURO (από τη στιγμή που είχε συμμετοχές στα προκριματικά) εμφανίζεται με δηλώσεις του στην πατρίδα του ο Έρικ Σάμπο.

Ο 24χρονος μέσος του ΠΑΟΚ λέει συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα " cas.sk": "Ήταν για μένα πολύ απογοητευτικό. Πίστευα ότι θα έπαιρνα τελικά την κλήση, αλλά ο προπονητής διάλεξες άλλους. Είμαι λυπημένος. Εύχομαι στα παιδιά καλή τύχη. Θα προκριθούν από τον όμιλο και μετά βλέπουμε".

Όσο για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, σημειώνει: "Παρότι δεν είναι ακόμη βέβαιο, πιθανόν θα καταλήξω σε άλλο σύλλογο ως δανεικός".

Λέοβατς: "Δεν ήταν έτοιμος για τον ΠΑΟΚ ο Τούντορ"

Ο Μαρίν Λέοβατς έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις λίγο πριν την αναχώρησή του για την Κροατία στην εφημερίδα "Metrosport". Ο 28χρονος αριστερός μπακ τόνισε μεταξύ άλλων: "Πιστεύω ότι με το αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό όλοι είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε την πρώτη θέση και αυτό μας επιτρέπει να παίξουμε στα προκριματικά του CHL. Και όλα αυτά σε μια χρονιά που είχαμε σκαμπανεβάσματα αλλά τελικά το φινάλε ήταν καλό και μας επιτρέπει να κάνουμε καλές διακοπές. Οι τραυματισμοί μας έκαναν πολύ δύσκολη τη χρονιά.

Είχαμε πάρα πολλούς και υπήρχαν παίκτες, ανάμεσα τους και εγώ που είχαμε δυο και τρεις θλάσεις κατά τη διάρκεια Tnς χρονιάς. Αυτό δεν ήταν φυσιολογικό. Αυτό πρέπει να αλλάξει τη νέα σεζόν. Επίσης, ήταν το σύστημα που μας μπέρδευε και μας δυσκόλευε και αναφέρομαι στο 3-5-2. Με τον νέο τεχνικό άλλαξε και είδατε ότι τα πράγματα ήταν διαφορετικά στο τέλος. Το 3-5-2 είναι ένα σύστημα που θέλει πολύ τρέξιμο και να το έχεις δουλέψει. Δυσκολευόμουν να ανταποκριθώ καθώς ποτέ δεν έχω παίξει ως φουλ μπακ. Τώρα με την τετράδα στην άμυνα, είδατε ότι ανταποκρίθηκα καλύτερα".

Σε ό,τι έχει να κάνει την παραμονή του Ίβιτς και το πέρασμα του Τούντορ σημείωσε: "Πιστεύω ότι ήταν η σωστή απόφαση για τον ΠΑΟΚ να μείνει ο Ίβιτς. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει εδώ και τρειε μήνες. Γνωρίζει τον ΠΑΟΚ, την ομάδα, την πίεση, τη γλώσσα και τις καταστάσεις στην ομάδα. Ο Τούντορ είναι ο προπονητής που με έφερε στον ΠΑΟΚ και αυτό πρέπει να το σημειώσω. Αλλά πιστεύω ότι η αλλαγή προπονητή ήταν το κλειδί για να αντιστραφεί η κατάσταση. 0 Τούντορ είναι καλός προπονητής αλλά δεν ήταν έτοιμος για τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα".

Περέιρα: "Θέλω Ρασίνγκ, περιμένω την απόφασή του ΠΑΟΚ"

Ο Φακούντο Περέιρα, εξάλλου, μίλησε σε ραδιόφωνο της Αργεντινής εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει και του χρόνου στη Ρασίνγκ Κλαμπ. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Είμαστε σε αναμονή. Περιμένουμε την απόφαση του ΠΑΟΚ για να δούμε αν μπορούμε να επεκτείνουμε το δανεισμό για έναν ακόμη χρόνο. Σίγουρα η επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην Ρασίνγκ αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Είναι όμορφο να βλέπεις πως θέλουν να σε κρατήσουν μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Θεωρώ πως, αν και έπαιξα λίγο, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό μου...".

Κατσαρής: "Αρχίσαμε επαφές με Σαββίδη για νέα συμφωνία"

Στη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Κατσαρής αποκάλυψε ότι ήδη έχουν αρχίσει επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη για νέα συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη (η τωρινή ολοκληρώνεται στο τρέχον έτος και αποφέρει 525.000 ετησίως). Στην τοποθέτησή του ο. Κατσαρής είπε: "Κάναμε επαφή για συμφωνία. Ο Σαββίδης ενδιαφέρεται για όλα τα τμήματα. Αρχικά πριν χρόνια ήταν συγκρατημένος, είχε καλοθελητές. Τώρα έχουμε άμεση επαφή και θα μας βοηθήσει σε όλα. Πιστεύω ότιι θα μας δώσει και έξτρα βοήθεια. Το τμήμα ποδοσφαίρου έφτασε στα προκριματικά του Champions League.

Ας είναι η αρχή αυτή. Πάντα είναι κοντά μας ο κ. Σαββίδης. Έχει μπει στο πετσί και είναι πιο ΠΑΟΚ από εμάς, μας βοηθάει συνέχεια με τον ερασιτέχνη. Ήταν μία δύσκολη οικονομικά χρονιά, αλλά και πολύ επιτυχημένη γιατί πήραμε τίτλους. Είχαμε μηδαμινά έσοδα και επιχορηγήσεις. Κάναμε καλή διαχείριση, δε χρωστάμε στο δημόσιο ούτε στην εφορία. Μόνο κάποιες μικρές καθυστερήσεις στις πληρωμές των τμημάτων. Εύχομαι φέτος να τα πάμε καλύτερα και μαζί με τον Ιβάν να έχουμε καλύτερη ομάδα".Αξίζει να σημειωθεί ότι για την προηγούμενη χρήση καταγράφηκε άνοιγμα 287.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ