ΠΑΟΚ

Σάμπο: "Ο Ίβιτς με υπολογίζει για την άμυνα"

Σάμπο: "Ο Ίβιτς με υπολογίζει για την άμυνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ερικ Σάμπο δήλωσε σε ιστοσελίδα στην πατρίδα του ότι δεν είχε καλή σχέση με τον Τούντορ και ότι αυτό αλλάζει με τον Σέρβο τεχνικό.

Ο Έρικ Σάμπο βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Σλοβακίας και την Παρασκευή πρόκειται να είναι στις επιλογές του Ομοσπονδιακού Γιάν Κόζακ για το φιλικό με τη Λετονία που θα γίνει στο γήπεδο της Τρνάβα, που ο ίδιος λόγω Σπάρτακ γνωρίζει καλά.

Οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Κόζακ αν θα τον χρησιμοποιήσει και εκείνος απάντησε:

"Θα δούμε, θα εξαρτηθεί από το σκορ. Τελευταία ο Σάμπο δεν έπαιζε στην ομάδα του και είναι κρίμα. Στα τελευταία ματς που είχε παίξει με Ελβετία και Ισλανδία ήταν καλός. Είναι πολύπλευρος παίκτης, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Δεν μπορώ να σας πω για πόση ώρα θα τον χρησιμοποιήσω".

Ο μέσος του ΠΑΟΚ από την πλευρά του σημείωσε:

"Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω σε αυτό το στάδιο, αν πάρω την ευκαιρία θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω τον κόουτς".

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει γιατί δεν έπαιζε τελευταία, τόνισε: "Δεν είχαμε πολλή επικοινωνία και καλή σχέση με τον προηγούμενο προπονητή (σ.σ Τούντορ). Αυτό έχει αλλάξει. Ο νέος προπονητής υπολογίζει σε μένα για την άμυνα που είχα παίξει καλά στην εθνική ομάδα (σ.σ. συγκεκριμένα είχε αγωνιστεί ως δεξί μπακ). Αυτή η θέση μου ταιριάζει και θα προσπαθήσω να ενσωματωθώ στην ομάδα".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ