ΠΑΟΚ

"Σάλπι", το στήριγμα των παιδιών του ΠΑΟΚ

"Σάλπι", το στήριγμα των παιδιών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Πώς ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει καταφέρει να γίνει ο... καλύτερος συμπαίκτης για τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ

Η ιστορία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη είναι λίγο-πολύ γνωστή. Από τις Ακαδημίες Κούδα βρέθηκε στον ΠΑΟΚ με υπόδειξη του "Μεγαλέξανδρου" και από 'κει για το αγροτικό του στη Λάρισα και την Καβάλα μέχρι να επιστρέψει, να καθιερωθεί και να γίνει το πρώτο βιολί της ομάδας.

Ο δρόμος του "Σάλπι" προς την ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου μόνο εύκολος δεν ήταν κι αυτό είναι κάτι που δεν το ξεχνά.

Το αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του από την πρώτη μέρα που γύρισε στον "Δικέφαλο" το καλοκαίρι του 2010, αφού σχεδόν σε κάθε συνέντευξη του μιλά για την εμπισοσύνη που πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ στα νέα παιδιά.

Ο "Σάλπι" είχε μιλήσει ουκ ολίγες φορές για τις ευκαιρίες που έπρεπε να πάρουν ο Αθανασιάδης και ο Γεωργίου (ο πρώτος έφθασε μέχρι την Εθνική, ο δεύτερος αγωνίζεται πλέον στην Αναγέννηση Επανομής), αλλά και την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να δώσει βάρος στις υποδομές του.

Επιπλέον, εντός αγωνιστικού χώρου φροντίζει να αποτελεί το στήριγμά τους. Η στάση αυτή του Σαλπιγγίδη αναγνωρίζεται ανοιχτά από τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ.

Είναι πρόσφατη η παραδοχή του Αποστολόπουλου για τη στήριξη που του έδωσε ο "Σάλπι" στη... βουτιά στα βαθιά που έκανε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Αθανασιάδης έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για τη συνεργασία του με τον έμπειρο φορ, ενώ μόλις χθες ο θείος του Κλάους Χρήστος Λέκκας μίλησε δημόσια για τη στήριξη που παρέχει στον ανιψιό του ο "Σάλπι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ