ΠΑΟΚ

Σαλπιγγίδης: "Θέλω να φωνάζουν ΠΑΟΚ"

Σαλπιγγίδης: "Θέλω να φωνάζουν ΠΑΟΚ"

Γιατί ο Σαλπιγγίδης στο πανηγυρισμό του έπιασε τα αυτιά του μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τι λέει για τα κρίσιμα γκολ που έχει σημειώσει και για την Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που πέτυχε το "χρυσό" γκολ κόντρα στην Αλκμαάρ, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρέθηκαν στην Ολλανδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πολύτιμο γκολ ο Σαλπιγγίδης, τόνισε: "Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να επιλέξω παιχνίδια για να πετύχω καθοριστικά γκολ. Ερχονται στο παιχνίδι και χρειάζεται αρκετές και η τύχη".

- Δεν είναι το πρώτο πολύτιμο γκολ που έχεις πετύχει. Και στην Εθνική και στον ΠΑΟΚ έχεις σκοράρει σε κρίσιμα παιχνίδια. Πώς το εξηγείς;

"Δεν υπάρχει εξήγηση. Το βασικό για εμένα είναι να κερδίζει η ομάδα μου και να προχωρήσουμε στους στόχους μας. θα χαρώ πολύ εάν προκριθούμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ, περισσότερο από το αν πετύχω εγώ κάποια γκολ. Πράγματι πέτυχα γκολ σε κρίσιμα παιχνίδια αλλά γι' αυτό παίζω, για να προσφέρω. Απλά έρχονται, όπως προανέφερα, δεν επιλέγω παιχνίδια, είναι και θέμα τύχης πότε θα σκοράρεις".

- Εκείνη τη στιγμή της φάσης που ενεργείς αστραπιαία, σε κλάσματα δευτερολέπτου, τι σκέφτεσαι;

"Το μοναδικό που έχεις στο μυαλό σου, είναι να εκτελέσεις. Οταν δέχομαι την μπάλα από την κεφαλιά του Βίτορ και την στρώνω από πλάγια, αυτό που θέλω είναι να επιχειρήσω το σουτ και να βάλω το γκολ. Αυτό με ενδιαφέρει".

- Και η κίνηση προς τους φιλάθλους όταν έδειξες τα αυτιά σου; "Θέλω να τους ακούω να πανηγυρίζουν. Να φωνάζουν ΠΑΟΚ. Να χαίρονται. Για αυτό το έκανα. Να φωνάζουν για τον ΠΑΟΚ και όλοι μαζί να είμαστε ένα. Να τους ακούω που παθιάζονται με την ομάδα, με όλους μας, μετά από κάθε γκολ".

- Αυτό το γκολ κράτησε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση και τις ελπίδες στο ακέραιο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

"Ο στόχος είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Με τη βοήθεια της τύχης το έβαλα εγώ, θα μπορούσε να είχε σκοράρει άλλος συμπαίκτης μου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ολοι μαζί παίζουμε για τον ΠΑΟΚ και θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, παράλληλα με την προσπάθεια που κάνουμε στο πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ