ΠΑΟΚ

Σαλπιγγίδης: "Ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις"

Σαλπιγγίδης: "Ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις"
INTIME SPORTS

Από το ιστορικό διπλό στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" με την Τότεναμ, στην επισφράγιση της πρωτιάς στους ομίλους κόντρα στην Ρουμπίν. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ξετυλίγει στο Sport24.gr το κουβάρι της πετυχημένης παρουσίας του ΠΑΟΚ στο Europa League (vds).

Πρώτος σκόρερ στη φάση των ομίλων, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέβαλε τα μέγιστα στην άκρως πετυχημένη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τους "32" του Europa League.

Με δικό του γκολ, άλλωστε, άνοιξε ο δρόμος για το ανεπανάληπτο διπλό στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" επί της Τότεναμ.

Δικαιωματικά, λοιπόν, κάνει στο Sport24.gr την αποτίμηση της φετινής ευρωπαϊκής παρουσίας του ΠΑΟΚ.

-Δημήτρη, το κεφάλαιο Ευρώπη έκλεισε φέτος για τον ΠΑΟΚ. Ποια γεύση σου αφήνει; "Ήταν μία καλή πορεία στην Ευρώπη, ένα όμορφο ταξίδι. Είχαμε μεγάλες συγκινήσεις όλοι μας, οι παίκτες, η διοίκηση και ο κόσμος. Το δυσάρεστο είναι ότι τελείωσε μέσα στην έδρα μας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε χθες (σ.σ. την Πέμπτη). Κρατάμε, όμως, τις όμορφες στιγμές".

-Ποιοι ήταν οι σημαντικότεροι σταθμοί σ' αυτό το ταξίδι; "Η νίκη και η πρόκριση στο Λoνδίνο ήταν μία πολύ δυνατή στιγμή. Και φυσικά το ματς με τη Ρουμπίν στην Τούμπα, το τελευταίο παιχνίδι στη φάση των ομίλων".

-Μήπως τελικά ήταν παραπάνω από τις δυνάμεις του ΠΑΟΚ η πρόκριση επί της Ουντινέζε; "Σημασία έχει ότι μπορούσαμε να πάμε παραπάνω. Ήταν εφικτό, γιατί φθάσαμε ένα βήμα πριν την πρόκριση. Δεν τα καταφέραμε, κοιτάμε μπροστά" .

-Ποιος είναι ο στόχος από δω και στο εξής; "Θα αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα και θα ψάξουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Προς το παρόν, έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας για να ξεκουραστούμε, πριν μπούμε και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος".

- Τι θα κρίνει το αν θα είναι επιτυχημένη η πορεία του ΠΑΟΚ από δω και στο εξής; "Νομίζω ότι το πιο καθοριστικό σημείο θα είναι η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται η ομάδα με την έναρξη των πλέι οφ. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου. Κάθε άλλο”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ