ΠΑΟΚ

Σαλπιγγίδης: "Νιώθω τυχερός"

Σαλπιγγίδης: "Νιώθω τυχερός"
INTIME SPORTS

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης χαρακτήρισε μεγάλη εμπειρία την συμμετοχή του σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του ατζέντη του, Τάσου Σαλωνίδη, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του τυχερό που έλαβε μέρος σε δύο Μουντιάλ, ενώ τόνισε ότι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι να κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται.

" Ηταν μια μεγάλη εμπειρία η Βραζιλία. Η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στόχος κάθε ποδοσφαιριστή και μια μεγάλη εμπειρία. Νιώθω τυχερός που είχα δύο φορές την ευκαιρία να παίξω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή στιγμή νιώθω καλά και θέλω να παραμείνω υγιής για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ να πετύχει το καλύτερο τη φετινή σεζόν", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στα προσωπικά του ρεκόρ:

" Ποτέ δεν βάζω προσωπικούς στόχους. Αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι "πώς μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα". Αυτό που έχω καταφέρει μέχρι τώρα, οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος στους συμπαίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να κερδίσει το σεβασμό των άλλων. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχω κερδίσει το σεβασμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι σεβάστηκα και εξακολουθώ να σέβομαι όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μέχρι σήμερα".

Τέλος, έδωσε και μία συμβουλή στους νέους ποδοσφαιριστές: " Να αγαπάνε αυτό που κάνουν και να το απολαμβάνουν! Μέσα από τον αθλητισμό μπορούν μόνο να κερδίσουν! Μπορούν να κερδίσουν μεγάλες και σπουδαίες εμπειρίες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ