ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Θα ταιριάξει στον ΠΑΟΚ ο Μποάκι"

Ροντρίγκες: "Θα ταιριάξει στον ΠΑΟΚ ο Μποάκι"
INTIME SPORTS

Στον φίλο του Μποάκι και στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά τον αγώνα με τη Μπρόντμπι. Τι δήλωσε ο Τόμας Φρανκ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες πέραν όσων ανέφερε για τον αγώνα και τη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε και στον Μποάκι και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

«Δουλέψαμε καλά για τα παιχνίδια αυτά κάναμε καλές εμφανίσεις και γι’ αυτό περάσαμε στους ομίλους. Στη Θεσσαλονίκη κάναμε σπουδαίο παιχνίδι. Ηταν σημαντικό πως πετύχαμε πολλά γκολ. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί, σημασία έχει όμως πως δεν χάσαμε και περάσαμε στους ομίλους».είπε αρχικά

Για τη συνέχεια: «Να συνεχίσουμε έτσι. Να δουλεύουμε σκληρά. Μακάρι να πάμε καλά στους ομίλους και να φέρουμε νίκες για τον κόσμο μας».

Για τον ίδιο: «Νιώθω καλά εδώ. Μου αρέσει που παίζω που κάνω τα πάντα για την ομάδα. Σημασία έχει πως πάει ο ΠΑΟΚ όμως όχι εγώ. Κάνουμε σκληρή δουλειά και αυτό θα φανεί. Εμείς επικεντρωνόμαστε ήδη στο επόμενο παιχνίδι, αυτό κοιτάμε αυτό μας νοιάζει».

Αργότερα, στη μεικτή ζώνη μίλησε και για τον Μποάκι και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ: «Παίξαμε ένα χρόνο μαζί. Είναι φίλος μου, είναι ένας νεαρός, γρήγορος επιθετικός, που νομίζω ότι θα ταιριάξει στο σύστημα μας. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά και του είπα να έρθει».

Φρανκ: "Θα διάλεγα Μακ και Τζιόλη"

Ο προπονητής της Μπρόντμπι είπε ποιους παίκτες ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ.

"Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλαμε να δείξουμε ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο μεγάλη. Είχαμε στοιχεία που μου άρεσαν και τα οποία πρέπει να αναδείξουμε σαν ομάδα στην πορεία. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να βάλουμε παραπάνω στοιχεία στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Κι αυτό που μας εμπόδισε περισσότερο ήταν ότι έγινε στο πρώτο παιχνίδι και φυσικά μετά τα παιχνίδια είναι εύκολο να κάνεις τον έξυπνο και να πεις διάφορα πράγματα",δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο ποιους θα επέλεγε από τον ΠΑΟΚ:

"Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι μου άρεσε ο Μακ, που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με καλά τελειώματα κι από εκεί και πέρα, εάν ήθελα να επιλέξω έναν ποδοσφαιριστή ακόμη, αυτός ήταν ο Τζιώλης, που είναι πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής για κάθε ομάδα".

Δεν έγινε το ραντεβού για Κόστα

Το ραντεβού που είχε προγραμματίσει ο Φρανκ Άρνεσεν με τον μάνατζερ του Ρικάρντο Κόστα τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Αυτό διότι ο ατζέντης του Πορτογάλου δεν ταξίδεψε στη Δανία, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ