ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Νιώθω καλά"

Ροντρίγκες: "Νιώθω καλά"
INTIME SPORTS

Ο Γκάρι Ροντρίγκες επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει έτσι, ενώ αναφέρθηκε και στην καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Τι δήλωσαν οι Μπαϊκαρά και Μπουγαΐδης.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες χαρακτήρισε νίκη αυτοπεποίθησης αυτή του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανθρακικό και αναφέρθηκε και στα βραβεία που κέρδισε.

"Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς το σημερινό. Πήραμε μία νίκη αυτοπεποίθησης και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι της Κυριακής", είπε αρχικά ενώ μιλώντας για τα βραβεία από το ματς με τον Παναθηναϊκό δήλωσε:

"Με τον Παναθηναϊκό δεν έπαιξα μόνο εγώ καλά αλλά όλη η ομάδα. Είμαι σε καλή κατάσταση. Νιώθω καλά, αλλά το βασικό είναι να συνεχίσουμε έτσι".

Μπαϊκαρά: "Το μυαλό στο πρωτάθλημα"

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά τόνισε πως ο Πανθρακικός προσπάθησε στον αγώνα, αλλά το μυαλό όλων είναι στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα είπε:

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, του εύχομαι να έχει καλή συνέχεια. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, που προσπάθησε στον αγωνιστικό χώρο να πάρει το αποτέλεσμα και τα κατάφερε. Εμείς προσπαθήσαμε από την πλευρά μας, αλλά στο μυαλό μας είναι το πρωτάθλημα".

Πάνω κάτω στα ίδια πράγματα στάθηκε και ο Μπουγαΐδης, ο οποίος σημείωσε:

"Προσπαθήσαμε για ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα. Αγωνίστηκαν πολλά νέα παιδιά, ωστόσο στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι του πρωταθλήματος και θέλουμε τους τρεις πόντους για να αποφύγουμε τη ζώνη του υποβιβασμού".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ