ΠΑΟΚ

Ρομπέρ: "Ο Ιτανζ μου είπε να σουτάρω"

Ρομπέρ: "Ο Ιτανζ μου είπε να σουτάρω"
Ρομπέρ INTIME SPORTS

Ο Μπερτράν Ρομπέρ μίλησε για τη συμβολή του Ιτάνζ, αλλά και του Γλύκου στη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά

Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για τη δεύτερη θέση. Δεν ήταν εύκολο. Ο προπονητής αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους συμπαίκτες μου ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Κρατάμε μόνο τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και σκόραρα. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό", είπε αρχικά ο Γάλλος στην NOVA.

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και του... Γλύκου: "Για να κερδίσει μια ομάδα χρειάζεται τύχη και ικανότητα. Την τύχη την είχαμε σε κάποιες περιπτώσεις, την ικανότητα την έδειξε ο Γλύκος σε κάποιες φάσεις που χρειάστηκε".

Για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Χρειαζόμαστε την παρουσία του κόσμου για να μας βοηθήσει. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στη νίκη".

Για την αφιέρωση στον Ιτάνζ: "Είχαμε κάτι ιδιαίτερο να μοιραστούμε. Μέσα στις προπονήσεις τον είχα νικήσει και μου είπε σήμερα να δοκιμάσω κάποια σουτ για να σκοράρω".

Ετο: "Δεν παίξαμε καλά, αλλά παλέψαμε"

Ο Βραζιλιάνος μπακ σημείωσε από την πλευρά του: Για την αξία της νίκης: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί έλειπαν κάποιοι παίκτες και αγωνίστηκαν κάποιοι που δεν έπαιζαν συχνά. Η σημερινή ομάδα έχει ξαναπαίξει μαζί μόνο σε προπόνηση όχι σε παιχνίδι"

Για το πώς έφθασε ο ΠΑΟΚ στο "διπλό": "Ήρθαμε για τη νίκη γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν παίξαμε πολύ καλά, παλέψαμε όμως. Δεν ήταν ένα ωραίο παιχνίδι αλλά με τη θέληση που είχε η ομάδα πήρε τη νίκη".

Για την συμμετοχή του στην ενδεκάδα μετά από καιρό: "Ο προπονητής μου έδωσε σήμερα την ευκαιρία. Εγω δουλεύω σκληρά όλο αυτόν τον καιρό και όποτε το επιλέξει ο προπονητής είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου".

Για τον ημιτελικό με τον Αστέρα Τρίπολης: "Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι μεγάλη ευκαιρία. Πέρσι με τον Ατρόμητο δεν τα καταφέραμε. Σε αυτά τα παιχνίδια, πρέπει να μπαίνουμε δυνατά και σκληρά, να "σκοτώνουμε" τον αντίπαλο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ