ΠΑΟΚ

Ρέι με τις ευλογίες ειδικών

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Πώς ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να "σιγουρέψει" με κάθε τρόπο ότι δεν κάνει λάθος στην επένδυση με την αγορά του Ροδρίγο Ρέι. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Υπήρξε πολύ μεγάλη προεργασία πριν ο Λούμπος Μίχελ καταλήξει να εισηγηθεί ως πρώτο στη λίστα των υποψήφιων στόχων για τη θέση του τερματοφύλακα τον Ροδρίγο Ρέι. Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής και οι συνεργάτες του στο τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ έκαναν συντονισμένη έρευνα προσπαθώντας να φιλτράρουν από κάθε πλευρά την περίπτωση του 26χρονου τερματοφύλακα.

"Ξεψάχνισαν" κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τις αγωνιστικές ικανότητες, τον χαρακτήρα και το παρελθόν του Αργεντινού κίπερ και στην προσπάθειά τους αυτή εκμεταλλεύτηκαν ανθρώπους τόσο από το στελεχιακό δυναμικό της ομάδας, όσο και άλλους, εκτός ομάδας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, οι άνθρωποι του Δικεφάλου απευθύνθηκαν και σε ορισμένους ειδικούς πάνω σε θέματα τερματοφυλάκων στο εξωτερικό. Ζήτησαν τη γνώμη, αλλά και τις πληροφορίες τους για τον Ροδρίγο Ρέι και τα στοιχεία που συνέλεξαν ήταν απόλυτα θετικά.

Το κοινό πόρισμα; Πρόκειται για ένα τερματοφύλακα με πλούσια προσόντα και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, με ισχυρό χαρακτήρα και χωρίς προβλήματα συμπεριφοράς.

Έτσι, όταν ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κάνει τη στροφή και να βάλει "στοπ" στην διαπραγμάτευση με τον Γκιγέρμο Οτσόα, ήταν πολύ ξεκάθαρο για εκείνον να δώσει την εντολή να προχωρήσει τάχιστα η μεταγραφή του 26χρονου πορτιέρε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ