ΠΑΟΚ

Ρατς: "Τα πόδια μας στο έδαφος"

Ρατς: "Τα πόδια μας στο έδαφος"
Ρατς

Προσγειωμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ο Ραζβάν Ρατς, που με τα δύο γκολ που πέτυχε έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τα συγχαρητήρια πάνε πρώτα στην ομάδα και μετά σε μένα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και βέβαια χαίρομαι για τα δύο γκολ που πέτυχα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς στη Γαλλία την Πέμπτη με την Γκινγκάμπ", είπε αρχικά στην NOVA και συνέχισε:

Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Η ομάδα έχει βελτιωθεί από την αρχή της σεζόν, είχαμε δύσκολο ξεκίνημα με τη Ζίμπρου εκτός έδρας όπου πήραμε ένα καλό μάθημα. Βελτιωθήκαμε στη συνέχεια. Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε ματς σαν τελικό, να μην «πετάμε» και να κάνουμε σενάρια, να κερδίζουμε και τα πράγματα θα έρθουν όπως πρέπει.

Είμαστε ομάδα, δεν επιτίθενται μόνο τρεις ή τέσσερις ούτε αμύνονται αντίστοιχα τρεις η τέσσερις. Τα κάνουμε όλα όλοι μαζί. Προσπαθούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Ευτυχώς γίνεται αυτό στα τελευταία ματς. Δεν έχουμε στόχο μόνο να μη δεχθούμε γκολ αλλά να κερδίζει η ομάδα."

Για το φάουλ-γκολ που εκτέλεσε:

"Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τι δουλεύουμε στις προπονήσεις, είναι μυστικά αυτά. ¨Έγινε ότι έπρεπε να γίνει και πέτυχε"

Για το ότι αντικατέστησε τον Λίνο και τι σημαίνει αυτό:

"Δεν ήρθα σαν αλλαγή κάποιου, δεν μου το είπε κανείς αυτό. Ήρθα γιατί ήταν θετικά τα πράγματα και έμαθα καλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω με τις εμφανίσεις μου να έχω δικαιώσει την επιλογή μου. Έμαθα στην πορεία για τον Λίνο και την προσφορά του και το πόσο αγαπητός. Χαίρομαι που ο κόσμος αρχίζει και τρέφει μια συμπάθεια και για μένα".

Για τον όμιλο της Ελλάδας και της Ρουμανίας στα προκριματικά του Γιούρο:

"Θέλω και οι δύο χώρες να προκριθούν, τo εύχομαι και το ελπίζω για τη δική μου εθνική φυσικά αλλάαπό τη στιγμή που παίζω και περνάω καλά εδώ, το εύχομαι και για την Ελλάδα".

Μακ: "Τώρα είμαστε καλύτεροι του Ολυμπιακού"

Για ένα ακόμη ματς ο Ρόμπερτ Μακ σκόραρε, με τον Σλοβάκο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ να τονίζει πως ο ΠΑΟΚ στη παρούσα φάση είναι καλύτερος του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα είπε: "Παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, αλλά τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Όλη η ομάδα είναι σε πολύ καλή φόρμα, όλοι παίζουν πολύ καλά και δεν είμαι μόνο εγώ. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε την Πέμπτη, αλλά και την Κυριακή. Κατά τη γνώμη μου αυτή την στιγμή είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό".

Τζιόλης: "Να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά"

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης στάθηκε στην αποφασιστικότητα που είχε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

"Νομίζω πως φάνηκε ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι μετά από ένα κακό αποτέλεσμα την Πέμπτη. Δεν είχαμε άλλο δρόμο πέραν της νίκης. Μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι στο παιχνίδι, θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και το δείξαμε νομίζω. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί και νομίζω δίκαια κερδίσαμε. Ήμασταν η μοναδική ομάδα στο γήπεδο".

Για το αν σκέφτηκαν πριν το ματς ότι με νίκη θα ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας: "Νομίζω ότι υπήρχε θέληση να βρεθούμε στην πρώτη θέση. Δεν είχαμε άγχος. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι όπως πρέπει να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό, να έχουμε αποφασιστικότητα και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για το αν είναι απόδειξη των όσων κάνουν στις προπονήσεις η πρώτη θέση: "Αναμφίβολα σου δίνει μια ευχαρίστηση. Δηλαδή ότι οι κόποι μας έχουν αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, είναι πάρα πολύ νωρίς και θα πρέπει να το βγάλουμε από το μυαλό μας αυτό. Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι και κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε πολύ σοβαρά".

Για το αν υπήρξε συναισθηματική φόρτιση λόγω της τελετής που προηγήθηκε πριν το ματς για τους αδικοχαμένους οπαδούς της ομάδας: "Αυτό εννοείται. Ειδικά μια τέτοια ημέρα τα πράγματα ήταν λίγο περίεργα και στα αποδυτήρια. Από εκεί και πέρα, βγήκαμε έξω για να κερδίσουμε και για αυτόν τον λόγο. Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και αυτό ευελπιστώ να κάνουμε και στη συνέχεια".

Για τα ματς με Γκινγκάμπ και Ολυμπιακό: "Την Πέμπτη πάμε στη Γαλλία για να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρώτος στόχος είναι να μην χάσουμε και από εκεί και πέρα θα πάμε για τη νίκη. Την Κυριακή επίσης έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες σκέψεις. Θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και σιγά σιγά να χτίζουμε την ομάδα μας".

Για το αν είναι θέμα διαχείρισης η σωματική αλλά και ψυχολογική κόπωση με τους διαδοχικούς αγώνες: "Όταν κερδίζεις το ψυχολογικό κομμάτι είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Το θέμα κούρασης πρέπει να το αφήνουμε στην άκρη".

Σκόνδρας: "Τώρα σκεφτόμαστε την Γκινγκάμπ"

O Γιάννης Σκόνδρας τόνισε πως το μυαλό τώρα είναι στο ματς με την Γκινγκάμπ και όχι στο ντέμπι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα τόνισε:

"Είναι σημαντικό ότι πατήσαμε κορυφή, ότι κερδίζουμε και παίρνουμε βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια. Παίζουμε καλά και χαιρόμαστε κι εμείς και ο κόσμος. Δεν σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Πρώτα έχουμε το ματς με την Γκινγκάμπ για το Γιουρόπα Λιγκ και μετά θα αφοσιωθούμε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ